VOJKO BASIC Cropix
POVRATAK IZ SNOVA

Zoran Zekić: Loš Hajduk? Pričao bih radije o dobrom Osijeku. Jedan igrač bio je klasa iznad svih!

Trener Osijeka podijelio je svoje viđenje utakmice na Poljudu
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2023. 20:21

Osijek s Poljuda odlazi s punim plijenom (0:2). Tri boda Osječanima su izmamila osmijehe na lice, a Zoran Zekić, povratnik na osječku klupu, nakon službene premijere bio je zadovoljan onime što je njegova momčad prikazala protiv Hajduka.

- Zaista sam zadovoljan kako smo odigrali. Zabili smo gol u pravo vrijeme, ulaskom Livaje Hajduk je postao opasniji. Nakon dugo vremena nismo primili gol, ali svjesni smo da imamo puno posla. Zahvaljujem navijačima na podršci. Iskreno, nisam još do kraja upoznao karakteristike svih igrača, uvjeren sam da kod nekih ima dosta rezervi, neki su van forme i uplašeni. Danas smo imali energiju i požrtvovnost. Imali smo tri, četiri kontre mogli smo to završiti na bolji način, ali nećemo tražiti "dlaku u jajetu". Dosta sam dugo u ovom poslu, znam da nema euforije, ali nadam se pozitivi sad u gradu i oko kluba, započeo je Zekić.

- Pitali su me na pressici u Osijeku za rezultat, nije mi drago da se spominje stalno tih 3:0, jer nisam tako najavio. Loš Hajduk? Pričao bih radije o dobrom Osijeku. Mierez je bio klasa iznad svih, u svakom segmentu. Prije neki dan sam rekao da bih volio da Mierez ima jaču podršku. Izjednačena Liga? Svaka utakmica je takva da nema lagane. Vara se onaj tko misli da će lako dobiti bilo koju. Osijek? Volio bih sa Osijekom igrati napadački nogomet, ali to nije moguće u ovom trenutku. Pričam engleski, ruski, hrvatski u svlačionici, ponekad se i sam pogubim. Bez obzira jesi stranac ili domaći, trebaš imati emociju. Kakav bi Osijek htio, nemojte me to ni pitati. Moram momčadi pružiti najkomforniju situaciju da se mogu ponašati kako znaju i umiju.

Bio je to povratak iz snova na klupu...

- Da, ne može se dogoditi ništa bolje od povratka u voljeni klub. Srce mi je puno, dosta toga se dogodilo u zadnjih dva tjedna, nije bilo lako otići iz bivšeg kluba, zahvalan sam gazdi Partizanija što je prepoznao moju želju. Debi na Opus Areni? Rekao sam da nisam nekad ni svjestan da sam u Osijeku na tom stadionu, taj stadion je za sve, pa i za suparnike, tako da moramo dosta razgovarati i biti što mirniji. Čeka nas Istra, gledao sam ih danas, moramo ostati na istom putu i pronaći pravi način i energiju, naravno, pozivam i sve navijače da nas dođu podržati - zaključio je Zekić

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. lipanj 2024 01:56