Laszlo Kleinheisler

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
NEIZVJESNOST OKO MAĐARA

Kleinheisler još nije odgovorio na Osijekovu ponudu: Nije tajna gdje bi želio nastaviti karijeru!

Nije rekao ni “da”, ali ni “ne” što samo ostavlja prostor za špekulacije.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. siječanj 2023. 10:48

Nema novosti oko produžetka ugovora Osijeka i Laszla Kleinheislera. Posljednjih mjeseci nekoliko puta smo napisali istu rečenicu, a nije isključeno da je nećemo još koji puta ponoviti.

Pregovori su počeli još koncem ljeta, klub iz Gradskog vrta ispružio se koliko je mogao, izašao s ponudom produžetka ugovora po financijski jačim uvjetima nego što ih je mađarski veznjak do sada imao i iako se u jednom trenutku činilo kako je nastavak suradnje gotova stvar, on se još uvijek nije konačno odredio o svojoj budućnosti.

Nije rekao ni “da”, ali ni “ne” što samo ostavlja prostor za špekulacije. Koliko su dvije strane blizu ili daleko u svojim pregovaračkim pozicijama teško je stoga uopće i procijeniti.

Kleinheisleru se, za razliku od kluba, nigdje ne žuri već može osluškivati tržište s obzirom da je ušao u posljednjih nekoliko mjeseci ugovora s Bijelo-plavima te da već ove zime može potpisati predugovor s drugim klubom ili jednostavno čekati istjek aktualnog ugovora pa onda izabrati najbolju između ponuda koje mu se nađu na stolu.

Nije tajna, želja standardnog mađarskog reprezentativca je ponovo pokušati u nekoj od liga Petice nakon što je svojedobno nosio dres Werdera u Bundesligi, a konačnu odluku o svojoj nogometnoj budućnosti može donijeti za koji dan, za koji tjedan, ali i za mjesec, dva ili tri...

Što god da odlučio, u međuvremenu će morati dobro zapeti jer na njegovo mjesto u momčadi “cilja” napokon posve zdravi i oporavljeni Kristijan Lovrić koji je zbog kroničnih problema s trbušnim zidom završio na operaciji i izgubio prvi dio sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. svibanj 2024 20:22