Mislav Karoglan

 IVAN PERIĆ/Cropix
PRVA REAKCIJA

Karoglan: Dosta bi bilo podcjenjivanja. Bojim se samo da ne potrošim jednog igrača

"Velika pobjeda za nas, sad nam treba pobjeda protiv Varaždina", poručio je trener Bijelih
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2023. 19:24

Mislav Karoglan položio je još jedan ispit u svom drugom mandatu na klupi Hajduka. Hajduk je na Opus Areni slavio 1:0 golom Marka Livaje u 42. minuti.

- Velika pobjeda za nas, sad nam treba pobjeda protiv Varaždina. Prije svega čestitke momcima, gdje smo u prvom poluvremenu odigrali na jednom visokom nivou. U drugom poluvremenu je Osijek ušao bolje, digao sam romb u 70 minuti, tranziciju moramo bolje igrati... I to na stadionu na kakvom bih poželio da se igra ovakav nogomet, brz nogomet. Znam da su naši treneri dobri treneri, naši su igrači dobri igrači i dosta bi bilo podcjenjivanja. Kad se igra u pravim uvjetima, vidi se kvalitetan nogomet - započeo je Karoglan u izjavi nakon utakmice pa dodao:

Svjestan sam da će neki igrači s utakmicama biti još spremniji. Treba svakako dat kredit Zekiću, odigrali su odličnu utakmicu.

image
IVAN PERIĆ/Cropix

Situacija oko Rokasa Pukštasa?

- Bojim se da ga ne potrošim nakon ozljede, ali ovo je velika utakmica za velike momke, i iskreno ne mogu zamisliti Hajduk bez njega. To je profil igrača koji je posebno dobar u ovakvim prilikama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. svibanj 2024 15:51