Automobil Josea Bota

 VLADO KOS Cropix
EMOTIVNO PRIOPĆENJE

Jose Boto javno progovorio o zastrašujućem incidentu, spomenuo i hrvatsku policiju: ‘Duboko sam zahvalan‘

Automobil sportskog direktora Osijeka ima sedam rupa od metaka
Piše: SNObjavljeno: 28. svibanj 2024. 15:26

Jose Boto oglasio se prvi put nakon što mu je izrešetan automobil. Sportskog direktora Osijeka šokiralo je saznanje da je u utorak ujutro na njegovom vozilu viđeno sedam rupa od metaka. Njegov istup prenosimo u cijelosti:

"Poštovani članovi i navijači kluba,

Želio bih se od srca zahvaliti za ogromnu podršku koju sam dobio nakon nedavnog incidenta koji je uključivao moj automobil. Izraz brige i solidarnosti i kluba i naših predanih navijača nešto je što iznimno cijenim u ovim izazovnim vremenima.Vaše poruke i geste podrške ponovno su potvrdile moju vjeru u snagu i jedinstvo naše zajednice. Upravo u ovakvim trenucima zablistao je pravi duh našeg kluba i duboko sam zahvalan što sam dio toga.

image

Jose Boto

ORANGE PICS BV/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Orange Pics Bv/alamy/alamy/profimedia

Također, želim izraziti iskrenu zahvalnost Hrvatskom nogometnom savezu i gradonačelniku Osijeka na potpori i pomoći. Njihovo sudjelovanje i briga bili su ključni i zahvalan sam na njihovoj predanosti po pitanju osiguravanja sigurnosti i dobrobiti svih uključenih.

Imam puno povjerenje u policiju i njihovu sposobnost da temeljito istraže ovaj slučaj i privedu odgovorne pravdi. Vjerujem da će brzo riješiti ovu situaciju i osigurati sigurnost svih uključenih.Hvala vam još jednom na nepokolebljivoj podršci. Zajedno ćemo to prevladati i nastaviti ići naprijed otporno i odlučno.

Topli pozdravi", napisao je Boto na Instagramu.

Boto je trenutno na kratkom odmoru u Portugalu, a policijska istraga i dalje je u tijeku. Oko 19 sati očekuje se okupljanje navijača ispred Opus Arene da bi iskazali dodatnu podršku sportskom direktoru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. lipanj 2024 22:19