GORAN SEBELIC Cropix
OBJAVA DEMONA

Bijesni navijači opleli po Tramezzaniju: ‘Umjesto da sluša, on provocira! Ljudi koji putuju 400km su mu alibi‘

‘Ako dotični trener smatra da njegovo mjesto nije u našem klubu, želimo da to kaže otvoreno i iskreno‘
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2024. 16:45

Trener Istre 1961 Paolo Tramezzani "zaratio" je s dijelom navijača, odnosno našao se usred verbalnog obračuna nakon remija sa Šibenikom u osmom kolu SuperSport HNL-a. Pale su neke teške riječi, a incident je morala smirivati policija.

Navijači istarskog kluba Demoni sada su se oglasili i iznijeli svoju stranu priče, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Poštovani navijači Istre i prijatelji našeg kluba, jučer smo na gostujućoj utakmici u Šibeniku svjedočili situaciji koja zahtijeva našu reakciju povodom nedopustivog ponašanja trenera Istre 1961. Trener koji je prošlu sezonu ostvario veliku povezanost s tribinom i koji je jedini u nazad 20 godina doživio skandiranje navijača, jučer je svojim ponašanjem zaslužio da ostane bez imena u ovom proglasu", započinju navijači pa slijedi objašnjenje začetka incidenta:

"Naime, na jedan povik s tribina (‘cambio‘), upućen s namjerom da se umiri nervozni Blagojević, koji je već imao žuti karton, trener je odgovorio uvredama i pozivima na obračun. Ova opaska pokazala se iznimno značajnom samo tri minute kasnije, kada je Blagojević zaradio drugi žuti karton i napustio igru. Na kraju utakmice, pokušali smo mu ukazati na neprihvatljivost takvog ponašanja, posebno prema ljudima koji su na radni dan putovali više od 400 kilometara kako bi podržali naš tim. Međutim, umjesto da sasluša kritike, trener je nastavio s provokacijama i svađanjem.

Ako dotični trener smatra da njegovo mjesto nije u našem klubu, želimo da to kaže otvoreno i iskreno, a ne da se najvjernije navijače koristi kao alibi za svoje postupke. Zato, pozivamo sve članove naše navijačke zajednice da ostanu jedinstveni i da zajedno tražimo bolje sutra za naš klub. Naša strast i predanost klubu ne smiju biti narušeni neprimjerenim ponašanjem pojedinaca", stoji u objavi Demona.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. rujan 2024 16:53