Tihomir Pejin se vraća na teren u ulozi glavnog suca

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
IZLAZI IZ VAR SOBE

Tihomir Pejin ponovno na travnjaku, u subotu sudi susret po prvi puta nakon utakmice Hajduka i Lokomotive

Poznati hrvatski sudac će suditi subotnji sraz Gorice i Hajduka u Velikoj Gorici
Piše: Frane Vulas/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 31. siječanj 2022. 20:14

Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca sudit će subotnji ogled Gorice i Hajduka u Velikoj Gorici (15 sati, prijenos Arenasport 3). Ovo će Pejinu biti četvrta ovosezonska utakmica u kojoj će biti glavni sudac na utakmicama splitskog kluba, ali i prva nakon repova koji su se vukli poslije ogleda Lokomotiva-Hajduk 3:3 odigranog 11. prosinca u Zagrebu, piše Slobodna Dalmacija.

Na tom susretu Pejinu je kao i sucima u VAR sobi (Zdenko Lovrić i Miro Grgić) promaklo igranje rukom u kaznenom prostoru nogometaša Lokomotive Branimira Cipetića u završnim trenucima susreta. Od tada nije bio glavni sudac u HNL-u.

U zaostalom susretu Istre 1961 i Dinama koji je odmah potom trebao svirati kao i u zadnjem kolu jeseni je bio na hlađenju, a u prvom kolu nastavka prvenstva protekle subote je bio VAR sudac baš na Hajdukovom gostovanju u Šibeniku (pobjeda „bijelih” 3:1). Tada je dvaput iz VAR sobe kod incidenata u kaznenom prostoru domaćina dozvao glavnog suca Marija Zebeca nakon čega je isti dosudio kaznene udarce za Hajduk.

Pomoćnici Pejinu će biti Marjan Tomas iz Osijeka i Anto Marić iz Zagreba odakle stiže i četvrti sudac Ante Čuljak. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistirat će mu Miro Grgić iz Osijeka. Jović će dan ranije biti i glavni sudac ogleda Lokomotiva – Šibenik (petak, 18 sati – prijenosi Arenasport 1, HNTV).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 19:28