Aljoša Pavelin

 MATIJA DJANJESIC/CROPIX
ODRŽANA SKUPŠTINA

Potvrđen novi Nadzorni odbor Bijelih: ‘Da nam je netko rekao da će Rijeka i Zagreb zavladati Hajdukom, ha, ha...‘

Konstituirajuća sjednica zakazana je za 1. rujna kada počinje četverogodišnji mandat novih nadzornika
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 30. kolovoz 2022. 19:40

U nazočnosti gradonačelnika Splita, Ivice Puljka, i predsjednika Hajduka, Lukše Jakobušića, te njegovih članova Uprave, na Skupštini Hajduka u kino dvorani na Poljudu potvrđen je novi Nadzorni odbor Bijelih u sastavu Aljoša Pavelin (Rijeka), Goran Jujnović (Zagreb), Lukas Oliver Pavić (Zagreb), Dražen Zec (Zagreb) i Roberto Bitunjac (Zagreb).

- Želimo im da svi ostanu na okupu sljedeće četiri godine, jer kontinuitet je jamac naše priče – naglasio je predsjednik udruge Naš Hajduk, Toni Baletić čiji su članovi po četvrti put izabrali NO.

U ime novih nadzornika javnosti se obratio Aljoša Pavelin, poduzetnik iz Kaštela sa riječkom adresom.

- Da nam je netko rekao da će Rijeka i Zagreb zavladati Hajdukom, ha, ha..... Hvala momcima iz Našeg Hajduka koji su nas pronašli i spojili u hajdučku zajednicu. Hvala navijačima koji su glasili za nas i na kraju dioničarima koji su nas potvrdili. Radit ćemo na boljitku Hajduka i duboko se nadam da ćemo biti neprimjetni, jer će to značiti da Hajduk ide u dobrom smjeru – kazao je Pavelin.

Konstituirajuća sjednica Nadznorg odbora zakazana je za 1. rujna kada službeno počinje četverogodišnji mandat novih nadzornika. Benjamin Perasović i njegov Nadzorni odbor, koji je na scenu stupio u prosincu 2018. godine, otišao je u povijest. Razrješenje članova bivšeg Nadzornog odbora prošlo je glatko, riješeno je doslovno u minutu i što je najvažnije, jednoglasno kao i prethodna potvrda novog NO.

- Bilo je situacija oko kojih se nismo slagali, ali cijenimo što se vaš mandat iznijeli do kraja – zahvalio se u ime Našeg Hajduka, bivšim nadzornicima tajnik Luka Domikulić.

Brzo i elegentno, sve je prošlo u 20 minuta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 04:21