Bruno Petković

 Maxsport (screenshot)
PROPALO SLAVLJE

Igrači bježali pred Torcidom, evo što je napravio Petković! U Dinamu žale samo zbog jedne stvari na Poljudu

Plava delegacija je na stadionu ostala do 23.15 sati kad se krenulo prema metropoli
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. travanj 2024. 20:18

Iz Maksimira šalju samo pohvale policiji koja je odradila sjajan posao u Splitu, plavi dečki i svi vezani uz Dinamo niti jednog trenutka nisu se osjećali ugroženi na Poljudu, a niti nakon svega, kad su se vraćali za Zagreb. Odnosi se to na obje utakmice, na onu u subotu i onu u srijedu, kad je Torcida provalila na travnjak.

Jedino je svim u plavom klubu bilo žato što nisu uspjeli proslaviti plasman u finale Kupa s svojim navijačima koji su doputovali u Split. Jer naravno da su se morali povući u svlačionicu kad je masa s sjevera Poljuda uletjela na teren.

image
CROPIX Cropix

S tim da su svi trčali, osim Brune Petkovića, koji je lagano šetao prema tunelu, pokušao ga je malo požuriti glasnogovornik Modrih Marko Bošnir. Plava delegacija je na stadionu ostala do 23.15 sati kad se krenulo prema metropoli. Na putu prema Zagrebu imali su samo jedno kratko zaustavljanje na benzinskoj postaji, ali ne radi nekakvog slavlja, nego su kao i obično dečki nešto kupili za ‘ po putu‘.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Navijača Modrih na benzinskoj nije bilo, jer su oni duže od njih zadržani na stadionu. Uz dodatak da je policija prepručila Dinamu da se ne zaustavlja na poznatom odmaralištu Macola, odnosno ljubazno ih je zamolila da produže. Kako kažu naši klupski izvori, u autobusu koji se vraćao za Zagreb nije bilo nekog slavlja, emocije su bile potrošene na Poljudu. Čak se nije slavilo niti nakon utakmice u svlačionici, jer su plavi dečki ostali u poljudskom hodniku, gledavši što se događa na terenu.

image
CROPIX Cropix

Tako da zapravo velika pobjeda usred Splita i nije proslavljena na način kako se to moglo pretpostaviti. Dečki Sergeja Jakirovića čekaju pravo slavlje na koncu sezone, nadaju se da će osvojiti duplu krunu. Sad su apsolutno svi koncentrirani na slijedeći ogled s Istrom 1961 na Maksimiru. Nema u plavom domu ražnja dok je zec još u šumi. Odnosno dva zeca, onaj prvenstveni i onaj u Kupu. Uostalom, u Dinamu se nikad nije slavilo prije nego su svi poslovi na terenu bili obavljeni.

Ali naravno, možete si samo zamisliti kakvo je sjajno ozračje na istoku grada. Dvije velike pobjede u grotlu Poljuda obojile su Maksimir prekrasnim bojama i pozitivnim emocijama, kad dolazite u plave prostore, iako stadion izgleda kao da ste ušli u pakao, osjećate se kao u raju. Dinamo je stvarno uskrsnuo u ove uskrsne dane, jedan je to od najljepših Uskrsa u plavom.

Linker
04. travanj 2024 20:19