Policajci na zapadnoj tribini Poljuda

 SCREENSHOT: SLOBODNA DALMACIJA
STRANI MEDIJI

‘Ružne scene s Poljuda i ulica Splita obilaze Europu! Tuku se, gađaju bakljama, kamenjem...‘

Nakon nereda donesena je i odluka o suspenziji Gradskog stadiona Poljud
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 04. travanj 2024. 17:22

Hajduk je jučer izgubio od Dinama i ispao iz Kupa, jedini gol na utakmici zabio je Kulenović u 14. minuti. Derbi je obilježio i ulazak Ivana Perišića u igru, ali i veliki neredi koji su uslijedili nakon utakmice. Navijači su uletjeli na teren, a okršaj s policijom se prelio na gradske ulice.

Neredi na Poljudu glasno su odjeknuli i van granica Hrvatske, piše Slobodna Dalmacija.

“Gori Split, Huligani se sa stadiona preselili na ulice. Tuku se, gađaju bakljama, kamenjem”, naslov je koji je osvanuo na srpskom Kuriru koji dodaje da “ružne scene kaosa na Poljudu obilaze Europu”.

image
CROPIX Cropix

“Helikopteri nadlijeću stadion, interventna policija juri navijače, bježali su i nogometaši”, piše Mondo.rs, dok je Blic naslovio tekst: “Nestvaran skandal u Splitu! Navijači Hajduka upali na teren nakon poraza od Dinama, igrači bježali. Jedva je spriječen epski kaos”.

image
CROPIX Cropix

“Neredi na ulicama Splita: Navijači napali policiju, bacali kamenje i baklje”, naslov je koji je osvanuo na bosanskom Dnevnom Avazu, dok bosanski Klix piše "Kaos u Splitu: Bijesni navijači Hajduka upali na teren, igrači pobjegli u svlačionice".

image
NIKOLA VILIC Cropix

Nakon nereda donesena je i odluka o suspenziji Gradskog stadiona Poljud za odigravanje svih utakmica seniorske momčadi HNK Hajduk do konačne odluke Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. travanj 2024 20:07