ALI ATMACA/AFP/PROFIMEDIA
EUFORIJA U SPLITU

Hajdukovac zapalio društvene mreže objavom fotografije s Džekom: Jesu li razgovarali o transferu?

Nije tajna da Džeko favorizira splitski klub, prati često utakmice Bijelih i ne bi iznenadilo ako se pojavi u Splitu
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 14. lipanj 2024. 12:12

Jučer se pojavila vijest da je Nikola Kalinić poslao upit Edinu Džeki za dolazak u Hajduk. Slaže li novi sportski direktor Bijelih za svog novog zvjezdanog trenera, Talijana Gennara Gattusa, megamomčad? Jasno je da su promjene potrebne, a Kalinić je na svojoj inauguraciji govorio kako nema namjeru dovoditi igrače samo radi broja, nego želi istinska pojačanja, piše Slobodna Dalmacija.

Nije tajna da Džeko favorizira splitski klub, prati često utakmice Bijelih i ne bi iznenadilo ako se pojavi u Splitu. Još prije 15-ak godina je obećao da će doći na Poljud, a takav scenarij ne bi smetao ni brojne navijače.

No jasnije bi sve trebalo biti kroz nekoliko dana. Džeko trenutno odmara u Dubrovniku gdje ima i restoran, a u baš taj restoran je došao Niko Sigur i fotografirao se Edinom.

image

Niko Sigur i Edin Džeko

INSTAGRAM/SCREENSHOT

Jesu li pričali o transferu? Vjerojatno jesu.

A što će se dogoditi, zna samo napadač BiH koji je dugi niz godina u dobrim odnosima s Kalinićem. Bili su i suigrači, a davno je javno izrazio želju da jednog dana zaigra za ‘bijele‘. Priča oko 38-godišnjeg napadača Fenerbahčea se zakotrljala u smjeru realizacije, a nekoliko je prepreka koje se trebaju na tom putu preskočiti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. lipanj 2024 12:14