ZELJKO PUHOVSKI Cropix
JEDVA SU DOČEKALI

Hajduk nakon dva mjeseca otključao komentare, navijači odmah krenuli vrijeđati jednog igrača

Zajednička objava s Uefom ne bi privukla pozornost da ispod nje nisu omogućeni komentari
Piše: SNObjavljeno: 17. listopad 2024. 20:36

Navijači Hajduka ponovno su, barem na jedan dan, dobili priliku izraziti svoje mišljenje na društvenim mrežama splitskog kluba.

Hajduk je, naime, na Instagramu plasirao zajedničku objavu s profilom UEFA-ine Lige prvaka mladih, u kojoj su se prisjetili trenutka iz sezone u kojoj su Bijeli stigli do finala natjecanja, gdje je u konačnici pobjedonosna bila momčad AZ Alkmaara.

I ne bi ta objava ni po čemu posebnome okupirala pozornost javnosti, međutim, ispod posta je pratiteljima Hajdukove Instagram stranice omogućeno komentiranje ispod objave.

Prepoznali su to odmah i sami navijači, pa je tako najviše lajkova skupio korisnik koji je napisao: "Evo, konačno možemo objavljivat nakon dva mjeseca".

Uz takve komentare, učestali su i oni u kojima se prvenstveno vrijeđa Ivan Perišić, što je bio i razlog zbog čega se Hajduk odlučio na nepopularan potez.

Nije poznato hoće li splitski klub u potpunosti vratiti mogućnost komentiranja, ili je ovo samo privremena mjera za zajedničke objave s drugim profilima. Ipak, sudeći prema reakciji pratitelja Hajduka, očito je da će mjera zabrane komentara morati potrajati.

Linker
17. listopad 2024 20:37