Hajduk je na pragu velikog pojačanja

 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
TVRDE PORTUGALCI

Hajduk je na korak do velikog pojačanja vrijednog četiri milijuna eura, ostaje samo dogovor o plaći

Splitski sastav želi osnažiti ekipu uoči nastavka natjecanja i ostati u borbi za naslov prvaka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2022. 17:03

Branič Benfice, 24-godišnji Francisco Reis Ferreira, poznatiji kao Ferro, je na korak do dolaska u splitski Hajduk, piše portugalska A Bola. Portugalci pišu kako je sve već praktički dogovoreno, a ostaju još samo detalji poput plaće igrača i uvjeta posudbe na koju bi stigao.

Ferro, koji prema Transfermarktu vrijedi oko četiri milijuna eura, se već neko vrijeme spominje u kontekstu dolaska u HNL. Najprije je u javnost izašla vijest da ga želi Nenad Bjelica u Osijeku, ali nekadašnji trener Dinama je ubrzo rekao kako od njega ipak odustaju.

image

Ferro je na pragu prelaska u Hajduk

PEDRO FIUZA Nurphoto Via Afp

"Ferro se okrenuo drugim opcijama. Ima ponude iz Nizozemske, Portugala i Italije, a u priču se upleo i Hajduk! Što se nas tiče, okrećemo se drugim rješenjima", otrkio je riznao je Bjelica.

Nakon što su se pregovori odužili izgledalo je kako portugalski stoper neće doći ni u Hajduk, ali Portugalci sada pišu kako bi se mogao priključiti još jednom bivšem igraču Benfice u Splitu, Filipu Krovinoviću. Benfica je zainteresirana da ga posudi Hajduku jer je u zadnjih godinu i pol odigrao tek 12 utakmica, devet za Benficu i tri za Valenciju, pa bi mu minutaža dobro došla.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. travanj 2024 13:05