Luka Stojković (desno)

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
DUGOOČEKIVANO OSVJEŽENJE

Najveći Dinamov pehist se vratio i odmah pokazao kakav je majstor: On i Kačavenda su pojačanja za novu sezonu

Najveće Dinamovo pojačanje prošlog ljetnog mercata morao je na operaciju i dugotrajnu rehabilitaciju
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. svibanj 2024. 19:51

Protiv Rudeša je u 72. minuti u igru umjesto Marka Bulata ušao Luka Stojković. Najveći pehist ove sezone kad je Dinamo u pitanju. veliki talent baš je potpisao ugovor života s Dinamom, već je i zaigrao u onoj utakmici sa Spartom, odlično je odradio svoju minutažu, dočekan je pljeskom s tribina nakon što je zamijenio Baturinu. Trebao je to biti početak velike karijere u plavom dresu, predstavljanje buduće velike zvijezde. Nakon toga, trebao je istrčati u udarnoj postavi protiv Rijeke, a onda je strašna ozljeda stigla na - zagrijavanju!

Dečki su igrali tzv. ševu, a onda je Luka jednostavno proklizao. Koljeno se zarotiralo i sve je otišlo k vragu. Najveće Dinamovo pojačanje prošlog ljetnog mercata morao je na operaciju i dugotrajnu rehabilitaciju. I, eto, sad se vratio u posljednjoj utakmici sezone. I odmah s nekoliko poteza pokazao o kakvom se majstoru radi.

Dok pišemo i pričamo o nadolazećem ljetnom mercatu i pojačanjima za Modre, nikako ne smijemo smetnuti s uma da Jakirović ima veliko pojačanje baš u - Stojkoviću! Luka je pojačanje iz postojećeg rostera.

image

Lukas Kačavenda

RANKO SUVAR Cropix

Naravno, ne smijemo zaboraviti niti Lukasa Kačavendu koji je također bio na operacijskom stolu, on bi sljedeće sezone također mogao biti Jakirovićev "bingo". Jasno, ako bude posve zdrav i spreman nakon dvije operacije koljena.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. svibanj 2024 19:51