GORAN MEHKEK Cropix
NEZAPAMĆEN INTERES

Dinamo se oglasio u vezi gostovanja u Münchenu: ‘Ostalo je još stotinjak ulaznica, mogu ih kupiti članovi‘

Utakmica Bayerna i Dinama na rasporedu je u utorak, 17. rujna od 21 sat
Piše: SNObjavljeno: 13. rujan 2024. 10:11

Nakon što danas odigra vječni derbi s Hajdukom, Dinamo će u utorak započeti svoj europski put, u prvom kolu Lige prvaka ide na put u München gdje će igrati protiv Bayerna.

Ova lokacija odlična je za navijače te će Modri imati veliku podršku s tribina Allianz Arene. Ulaznica za gostujući sektor gotovo da više i nema, u četvrtak su pravo prvokupa imali svi koji posjeduju godišnju kartu, a od 11 sati do vrijednog papirića moći će i članovi kluba.

Dinamo se oglasio s informacijama koliko je još ulaznica dostupno:

"Ostalo je još stotinjak ulaznica za gostovanje u Münchenu, a od 11 sati mogućnost kupovine imat će i članovi kluba. Hvala vam na velikom interesu i snažnoj podršci koja nas očekuje na otvaranju UEFA Lige prvaka!

Ovim putem molimo za razumijevanje i shvaćanje situacije oko problema s kupovinom ulaznica zbog pada servera. Žao nam je da svi navijači neće uspjeti kupiti ulaznice.

Već jučer smo svjedočili nezapamćenom interesu za ovaj susret i velikoj navali korisnika na servisu za kupovinu ulaznica. Dokaz je to da Dinamo ima veliku podršku svojih navijača! Zahvaljujemo na velikom interesu i pozivamo sve da dođete danas u Maksimir i pružite glasnu podršku našim dečkima na derbiju s Hajdukom!

U slučaju osiguravanja dodatnog kontingenta ulaznica klub će pravovremeno obavijestiti navijače na svojim stranicama", stoji u priopćenju.

Utakmica Bayerna i Dinama na rasporedu je u utorak, 17. rujna od 21 sat.

Linker
13. rujan 2024 10:12