Sudac stoji par metara od igrača Seville koji prerano utrčava...

 Screenshot
VIDEO SPORNE SITUACIJE

ANKETA: Dinamo je teško oštećen u Sevilli! Ovaj kadar otkriva što se dogodilo kod Rakitićevog penala

Livaković je startao na Gomeza, sudac je svirao penal, iako se čini da dodira nije bilo...
Piše: Davorin Olivari, SNObjavljeno: 17. veljača 2022. 22:59

Dinamo je hrabro, agresivno i konkretno krenuo na Sanchez Pizjuanu. U prvim minutama Kopićeva momčad je izgledala jako dobro, već nakon pet minuta, Ristovski je dugom loptom uposlio Petkovića, ali modri napadač se spetljao i propala je ta mogućnost.

Nekoliko minuta kasnije, Mislav Oršić je sjajno opalio iskosa, onako desnicom kako on zna, ali je Bounou krajnjim naporom 'skinuo' taj Oršićev projektil.

I onda, nekako iz čista mira, Sevilla je povela. Bočkaj je izgubio loptu, Rakitić je uposlio Martiala koji puca s desetak metara iskosa, Livaković brani, lopta se odbija do Gomeza, Livaković kreće prema njemu, ovaj pada, a sudac sudi jedanaesterac i Dinamovom vrataru pokazuje žuti karton.

image

Je li bilo kontakta?

SCREENSHOT Screenshot

Onako iskreno, mi uopće nismo vidjeli kontakt Livakovića i Gomeza. Izgledalo jest kako Livi uopće niti dotaknuo Sevillinog igrača. Ali sudac je to vidio drukčije....

KAZNENI UDARAC RAKITIĆA POGLEDAJTE OVDJE!

No, tu nije bio kraj spornim događajima oko tog penala. Naime, na snimci izvođenja jasno se vidi kako je jedan igrač Seville uletio u kazneni prostor Dinama prije no što je Rakitić dotaknuo loptu. Da je doslovno provodio pravila, sudac Guida je udarac s bijele točke morao ponoviti.

Linker
22. rujan 2024 05:27