'PETI' NAPADAČ

Kalinić nikome ne zamjera: Želim Biliću i suigračima sve najbolje, njihov sam navijača!

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 30. svibanj 2012. 02:08

Sa 20 je nastupio na prvom Euru, u Austriji/Švicarskoj, sa 24 godine vjerojatno je očekivao da će biti i protagonist slijedećeg, no Nikola Kalinić neće ići u Poljsku/Ukrajinu.

- Izbornik mi je objasnio da će voditi 4 napadača i da nema smisla da idem gore kako bih na treningu odrađivao stoperske ili neke druge uloge, a i logično da mjesto treba iskoristiti za pozicije koje su potrebnije. Žao mi je, naravno, ali što je tu je, idemo dalje. Nemam si što zamjeriti jer sam doista radio maksimalno i pokušao se nametnuti. Isto tako nemam što zamjeriti ni izborniku ni ikome, svi hoćemo ići na veliko natjecanje a može ih putovati 23. Želim Biliću i suigračima zaista sve najbolje i odsad sam jedan od njihovih velikih navijača - kazao je sa sjetom u glasu ali čvrstog stava Kalinić.

Za vas ipak igra (i) vrijeme. Što ćete sada?

- Idem u Zagreb pa za Split, malo se odmoriti i onda vidjeti kakve su mi obveze u klubu. Moji u Dnjipru startaju već 6. lipnja pa neću imati puno lufta. Euro? Vidjet ću kakva je situacija, ali ako bude bilo prostora svakako ću otići pogledati uživo naše.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 03:10