Vladimir Dugandžić/ CROPIX
BALAKOV NA STO MUKA

'Kada je sunce, oni bi kišu, a kada je kiša, traže sunce. Kada je odmor, oni bi igrali'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 31. siječanj 2012. 17:12

Trener Hajduka Krasimir Balakov drži disciplinu, ali ne pokazuje nikakve znakove nervoze. Naprotiv, po raspoloženju trenera reklo bi se da je Hajduk sve utakmice dobio. U ponedjeljak ujutro odvojio je 11-oricu za popodnevnu utakmicu s Kairatom i poslao ih na odmor. Ostatak momčadi nastavio je trenirati igrajući na dva gola. Filip Ozobić htio je kratko pogledati kako izgledaju suigrači na treningu, ali Balakov se čvrsto usprotivio.

- Rekao sam - u sobe. Ako ne budeš pravi, ostajat ćeš i ti s ovom drugom skupinom - jasno mu je rekao Balakov, a Ozobić se nasmijao i lagano pokupio s treninga.

Nije Balakov pritom mislio direktno na Ozobićevu formu, premda bi se i o tome dalo govoriti, već je istaknuo način razmišljanja igrača.

- Kada je sunce, oni bi kišu, a kada padne kiša, stalno traže sunce. Kada imaju trening, oni bi na odmor, a kad im kažeš “ajde u sobe”, oni bi još ostali na treningu.

Tako je to u životu, nerijetko se traži kruha povrh pogače.

Inače, na treningu pričuvne momčadi nemilo je “trpao” Ivan Jakov Džoni, s distance je laganom desnicom lupao Bencun. Morat će se Balakov što prije odlučiti kome pokloniti povjerenje u nastavku priprema.

U Antalyji trenira sa 24 igrača i tri vratara, u Splitu će se kadar smanjiti za tri do četiri imena..

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 13:08