Goran Šebelić/CROPIX
SVI LJUTI NA BREZNOG

Juričić: Mi smo oštećeni; Pamić: Prekid zbog nekoliko baklji? Nema smisla...

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 03. travanj 2012. 17:35

Vijest o ponavljanju gostovanja u Puli 11. travnja Kantridi nije došla kao šok, ali nije ni primljena s bogzna kakvim zadovoljstvom.

- Ja sam trener, s odlukom sam upoznat i nemam što komentirati nego je moram poštovati - pričao je šef struke Skočić.

- No, postavio bih ipak jedno pitanje - što ako se slična situacija ponovi? Ne mislim samo na našu novu utakmicu s Istrom, nego bilo koju drugu utakmicu bilo kojih drugih klubova. Svaki put ispočetka? Koliko nas, možda, ponovljenih utakmica čeka?

Skočićev prijatelj i izravni nadređeni, sportski direktor Srećko Juričić, sukladno prirodi funkcije bio je konkretniji:

- Povjerenik za natjecanje donio je odluku koju se mora poštivati, ali... S velikim brojem ozlijeđenih i nekolicinom kartoniranih mi u tjedan dana moramo odigrati tri utakmice (7. sa Zagrebom na Kantridi, 11. s Istrom u Puli, 14. gostujemo kod Splita) od kojih tu ponovljenu nikako nismo mogli ranije predvidjeti niti je uključiti u plan priprema i treninga. Mislim da smo ipak oštećeni. Osim toga, bojim se kamo nas ovaj presedan sve zajedno može odnijeti jer dolazimo u situaciju da se svaka utakmica može ponavljati u nedogled! - rekao je Juričić.

- Jako sam žalostan i istodobno ljut što se ovo dogodilo. Boli me glava od svega - ponavlja većinski vlasnik pulskog prvoligaša Mihail Ščeglov, koji je isprva bio oduševljen ambijentom, s preko 6 tisuća gledatelja i obrisima atmosfere velike utakmice. Ščeglov će se najvjerojatnije ohladiti kroz koji dan, i inače odveć emotivno doživljava utakmice, ali naravno da ovakve traume ostave traga.…

Igor Pamić oglasio se nakon niza poziva zbog kojih je cijelo jutro na mobitelu.

- Sada trebamo, kao, biti sretni nečime, iako zapravo do prekida i svega što to znači nije trebalo ni doći. Jednu po svemu mirnu utakmicu, s izvanrednim ambijentom, prekinuti zbog nekoliko baklji, to stvarno nema smisla. Pripremit ćemo se za novu utakmicu, ona će za nas biti u nepovoljnijoj situaciji u odnosu na nedjeljnu, ali tako je kako je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 23:36