PRVIJENAC U DINAMU

Jozo Šimunović: 'Gol Zadru posvećujem obitelji i sestrični koja je teško bolesna'

Piše: GNK DinamoObjavljeno: 31. ožujak 2013. 13:31

Igrači Dinama bili su zadovoljni nakon uvjerljive i zaslužene pobjede protiv Zadra, a posebno je sretan bio mladi stoper Modrih koji je u prvom nastupu na Maksimiru zabio pogodak.

Strijelac prvog pogotka protiv Zadra, Ivan Krstanović, zadovoljan je uvjerljivom pobjedom na Maksimiru:

- Drago mi je da smo uz ovako lijep rezultat upisali novu pobjedu i nove bodove. Dobro smo ušli u utakmicu i drago mi je što je moj pogodak pokrenuo pravu golijadu. Posljednjih deset minuta igre Zadar je pokušavao prići našim vratima i smanjiti prednost pa su se tu dosta fizički potrošili što smo kaznili u posljednjih par minuta - rekao je napadač Dinama pa dodao: - Mislim da su ovakve pobjede jako bitne i za samopouzdanje ekipe, presretni smo svi zbog pobjede i jako smo zadovoljni utakmicom.

Svoj je prvijenac u dresu Dinama upisao 19-godišnji stoper Jozo Šimunović:

- Naravno da sam zadovoljan utakmicom. Igrali smo jako dobro, bili smo, kako se kaže, ''pravi'', opušteni i na pravi smo način odigrali cijelu utakmicu. Igrači Zadra pali su zadnjih deset minuta, a mi smo to iskoristili i povećali gol razliku. Moj gol? Naravno da sam neopisivo sretan zbog svog prvog pogotka i zahvalan sam dragom Bogu te treneru na pruženoj prilici. Isto tako, volio bih reći da taj pogodak posvećujem svojoj obitelji i sestrični koja je teško bolesna.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 00:58