AP
PORAŽENI KOD XANTIJE

Jozak špijunirao PAOK: Rezultat zavarava, Grci su se ispromašivali, čeka nas pakao

'Čeka nas iznimno ozbiljan suparnik koji će biti posebno motiviran s obzirom da desetak godina nisu igrali europske utakmice u Solunu. Jaki su, biti će pakleno'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2010. 13:30

Dinamov suparnik PAOK doživio je prvi poraz ove sezone! Na gostovanju su izgubili od Xantija 1:0. Utakmici je nazočio špijun Vahida Halilhodžića, direktor Omladinske škole Modrih Romeo Jozak.

- Rezultat utakmice potpuno zavarava. Domaćini su pobijedili iz sumnjivo dosuđenog jedanaesterca, PAOK je bio mnogo bolji protivnik, ali je promašio velik broj prilika. Nakon toga Contreras je zaradio i drugi žuti karton, pa su u drugom poluvremenu nogometaši PAOK-a igrali s igračem manje - izvješćuje Jozak.

Solunjani su igrali u ponešto izmijenjenom sastavu u odnosu na onu utakmicu s Olympiacosom iz Volosa prije tjedan dana.

- Dinamo je PAOK-u očito u mislima. Trener rotira momčad i traži najbolja rješenja. Ali neke stvari su definitivno vidljive. Ponovno je najbolji igrač PAOK-a bio Vierinha. Igrao je ponovno jako, jako dobro. Salpingidis je bio vrlo živ i opasan u napadu, ali nije uspio zabiti. No, grčki reprezentativac vidljivo se diže u formi.

Jozak će kazati kako Dinamo čeka iznimno teška večer u Solunu. Bez obzira na ovaj prvi poraz u grčkom prvenstvu, PAOK se predstavio kao iznimno snažna i uigrana momčad.

- Čeka nas iznimno ozbiljan suparnik koji će biti posebno motiviran s obzirom da desetak godina nisu igrali europske utakmice na svom stadionu. Jaki su i sigurno će biti pakleno - zaključio je Jozak.

Na utakmici protiv Xantija ponovno su “briljirali” PAOK-ovi navijači. Prvo, njih oko petstotina ostalo je pred vratima stadiona, jer nisu imali dovoljan broj ulaznica. Na kraju utakmice PAOK-ovi navijači raketama su gađali navijače Xantija. Dakle, Modre uistinu u Solunu čeka paklena noć.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. rujan 2024 23:49