Ronald Goršić / Cropix
DOBRA ATMOSFERA

Modra svlačionica: Ako zabije gol PAOK-u, Ante Rukavine će ili zaplesati ili platiti večeru

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. rujan 2010. 11:13

Tko će platiti večeru, a tko organizirati plesnu večer nakon PAOK-a? To se još ne zna, zavisi od rezultata. Nakon ogleda sa Zagrebom svi igrači su otišli na zajedničku večeru koju su platili novi dokapetani Badelj i Sammir. Nakon utakmice s Lokomotivom, u svlačionici se plesalo u latino ritmu koji je predvodio Leandro Cufre. Zato se u plavoj svlačionici ozbiljno razmišlja kako se proveseliti nakon eventualnog uspjeha u Solunu. Dečki nekako tipuju na Antu Rukavinu. Na internoj kladionici Ruki vodi na listiću pod naslovom ‘potencijalni strijelac’.

Sve ovo zapravo govori o sjajnoj atmosferi u svlačionici. Traje li traje to dobro rapoloženje koje je stiglo dolaskom Vahida Halilhodžića. Naravno i nizom uzastopnih pobjeda. Naši izvori iz svlačionice govore da sve te izjave igrača koje izlaze u eter nisu iz skupine samoohrabrujućih ili one koje čine folklor prije ovakvih ogleda. Dečki jednostavno vjeruju da pod Vahinim vodstvom ne mogu izgubiti, te da su sad toliko jaki da se i iz Soluna mogu vratiti kao pobjednici.

Halilhodžić je uspio još u nečemu, što se do jučer činilo nemogućim. Nema ljutnje među igračima koji ne igraju, odnosno koji trenutačno nisu u prvom planu. Vaha mnogo rotira, pa svatko zna da će dobiti priliku. Konačno, trener posebno na treninzima radi s onima koji nisu u prvom planu. Nekad su pričuve ili oni koji su bili na tribini hodali spuštenih nosova, a sad pozdravljaju uzdignute glave.

Kad su u pitanju navijači, onda je iz Soluna stigla informacija da će se strogo paziti da na stadion ne zaluta neki Dinamov navijač iz Hrvatske. Stadion će biti potpuno ograđen, policija i zaštitari će pozorno i temeljito kontrolirati sve, pa se avantura vezana uz odlazak u Grčku ne čini isplativom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 01:22