Ronald Goršić/CROPIX
SAMMIR OZLIJEĐEN

Joe Šimunić: Sami sebi radimo probleme; Blažević: Šteta, Modre je sreća pomazila

Često govorim da je teže pripremiti momčad na Šibenik, nego na velike momčadi i velike utakmice u Ligi prvaka - rekao je trener Dinama Krunoslav určić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. listopad 2011. 15:32

Nakon utakmice Dinama i Šibenika najzanimljivije je pitanje bilo koliko je teška ozljeda Sammira. Najbolji odgovor na to znao je Dinamov liječnik Hrvoje Šojat.

- Sammir je dobio samo jaki udarac bit će ubrzo sve u redu. Badelj? On će se javiti na prozivku pregledat će ga liječnici reprezentacije vjerujem da bi i tu trebalo biti sve OK.

Što su igrači Dinama kazivali o jučerašnjoj utakmici. Josip Šimunić kazao nam je ovo:

- Nismo odigrali ono što možemo. Većim dijelom utakmice bili smo pre pasivni. U ovih 90 minuta vidjelo se da mi sami sebi radimo probleme.

Kako je zadovoljan svojom igrom?

- Moja igra sad nije bitna ja radim svoj posao sa ostalima.

Na pitanje jeli očekivao da će igrati utakmicu Lige prvaka u Lyonu, Šimunić je rekao:

- Slušajte, nemojte me pitati o nečemu što je već prošlo. Nema tu nikakvih problema, uopće neznam zbog čega se oko toga digla frka. Dinamo je najbitniji sve ostalo nije - zaključio je Šimunić.

Junak utakmice Fatos Beqiraj kazao je kako su se plavi dečki dosta namučili.

- Zaista je bilo teško. Prvo poluvrijeme igrali smo dosta dobro, kad je izašao Sammir bilo je većih problema. Nije bilo lako igrati poslije onako naporne utakmice u Lyonu.

Šime Vrsaljko kazao nam je kako se kod gola Šibenčana poskliznuo te da je zato izgubio loptu.

- Prvo poluvrijeme imali smo kontrolu lopte, u drugom smo se malo izneredili primili taj nesretni gol zbog toga što sam se ja poskliznuo, ali eto bez obzira na malo nemira utakmicu smo priveli kraju i osvojili tri boda.

Šibenčani su pak govorili ovako. Goran Blažević je rekao da su bili impresionirani samo prvih 5, 6 minuta.

- Pružili smo iznenađujuće dobru partiju. Dobro smo parirali Dinamu, a da smo imali još malo sreće tko zna kako bi se završilo. Žalimo za onom prečkom, da nas je tu sreća pomazila možda bi sad govorili o senzaciji.

Trener Modrih Kruno Jurčić utakmic je nazvao čudnom...

- Da, bila je čudna, dvaput smo imali utakmicu na dlanu. Prvi put kad smo poveli 1:0, pa onda kod 2:0, ali nismo uspjeli zabiti još koji gol i privesti mirno susret kraju, riješiti kraju. Međutim, kod 2:0 primili smo pogodak iz naše greške i opet se situacija zakomplicirala - kazao je Kruno Jurčić, koji je čitavu je utakmicu proveo uz teren, vikao je na igrače, objašnjavao im što moraju činiti.

- Često govorim da je teže pripremiti momčad na Šibenik, nego na velike momčadi i velike utakmice u Ligi prvaka - rekao je Jurčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 20:32