Trener Rijeke Goran Tomić

 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

‘Je li ovo nesreća ili što, ne znam više kako to nazvati!?‘; Tomić: ‘Vratilo nam se za poraz od Hajduka‘

‘To je naša sudbina, sve nas kažnjava. Mogu samo čestitati svojim igračima, dali su sve od sebe‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 27. studeni 2021. 20:05

Goran Tomić mogao je biti zadovoljan 2:1 pobjedom u Koprivnici, ne i izvedbom na travnjaku Apaša.

- Vrlo zahtjevna i teška utakmica. U životu uvijek primite neke udarce, kao što smo i mi primili u zadnjoj utakmici. Međutim, bitno se uvijek podići nakon toga, i zbog toga je ova pobjeda vrlo vrijedna. Čestitam ekipi na jednoj teško izborenoj pobjedi - kazao je trener Rijeke.

Priznao je kako njegova momčad u prvom dijelu nije bila ofenzivno dobra.

- U nastavku smo zabili golove u pravo vrijeme, i umjesto da privedemo susret mirno kraju, mi jednostavno u svakoj utakmici moramo nešto zakomplicirati, što je stvarno postalo nevjerojatno. Sreća pa nas je Zlomislić spasio tog kaznenog udarca, ovo su vrlo vrijedna tri boda. To je nogomet. Stvarno nam je teško pao poraz od Hajduka, ali nam se sad vratilo u tim nekim trenucima kad se utakmica prelomila na našu stranu. Naravno da smo sretni s tri boda, ali u nekim obrambenim reakcijama moramo biti bolji.

Slijedi četvrtfinale Kupa s Dinamom?

- Naravno da ću napraviti sve da budemo pravi.

Trener Slavena Belupa Zoran Zekić ovako je vidio utakmicu:

- To je naša sudbina trenutno, sve nas kažnjava. Mogu samo čestitati svojim igračima, dali su sve od sebe. Taktički je utakmica bila izvanredno odrađena, pripremljena dobro, zamjene dobre. Jednostavno, dogodi se to što nam se dogodilo, ta nesreća iz prekida, ili ne znam kako to više nazvati. Na kraju smo imali taj jedanaesterac, nismo ga zabili, tako zna zašto, ali ne smijemo očajavati. Imamo još par kola do kraja, moramo biti na razini, koncentrirani i karakterni, onda ćemo svi skupa vidjeti kako dalje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 12:53