Ronald Goršić/ CROPIX
JURČIĆ UOČI PJESNIKA

'Iz Zagreba su nam uvijek stizali dobri igrači, sada nas zanimaju Šovšić i Pavlović'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2011. 14:34

Nakon što su se vratili u Zagreb, trenera Jurčića i njegove pulene očekuje nova utakmica HNL-u, a protivnik u 14. kolu će im biti momčad NK Zagreba. Strateg Modrih tom se prilikom obratio i okupljenim novinarima u Maksimirskoj 128.

- Kada su ozljede u pitanju, Tonel sigurno neće konkurirati za subotnju utakmicu iako je počeo lagano trčarati na treningu. Sammir je dobio lagano istegnuće lista, i kasnije ćemo znati točno stanje, a kada su ostali u pitanju više manje su svi na raspolaganju.

Kako vidite momčad Zagreba?

- Rijetko koja momčad u HNL-u želi igrati nogomet, Zagreb je zasigurno jedna od njih. Ako neće bitnije promjeniti taktiku siguran sam da nas očekuje jedna zanimljiva i otovrena utakmica. Od najopasnijih igrača po naša vrata istaknuo bih Štroka, Šovšića i Abdurahimija.

Momčad Zagreba poznata je po mnogim talentiranim igračima koji su svoju karijeru nastavili u Dinamu?

- Sve igrače koje smo do sada uzeli iz Zagreba, pogodili smo s njima. Sjetite se samo Mandžukića, Vrdoljaka, a sada i Krstanovića. Treba i dalje pratiti igrače koji su nam zanimljivi pa ćemo vidjeti. Do sada se to pokazalo jako dobrim, a trenutno smo zainteresirani za Šovšića i Pavlovića.

Na pitanje kakvo je trenutačno raspoloženje u svlačionici, trener Jurčić je odgovorio:

- Jučer sam imao kratki sastanak s igračima. Najbitnije je da se ovo zaboravi i sada za vrijeme reprezentativne stanke imamo 15 dana za analizu utakmice s Ajaxom, više s edukativnog stajališta nego analizu same utakmice. Moramo se sada okrenuti prvenstvu i utakmici sa Zagrebom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 10:29