Zeljko Hajdinjak / Cropix
MODRI UOČI OSIJEKA

Ivanković: 'Svađe među igračima? Nisam primjetio, ali bilo bi dobro da se to dogodi!'

Piše: GNK DinamoObjavljeno: 21. rujan 2013. 16:07

Trener Dinama Branko Ivanković je u subotu prije treninga i polaska na put za Osijek došao na konferenciju za medije te najavio kako ga u susretu 10. kola domaćeg prvenstva zanima samo – pobjeda.

- Ne treba uopće posebno naglašavati kako na utakmici u Osijeku tražimo "rehabilitaciju" za posljednja dva poraza, vraćanje na pobjedničku razinu i samo pobjedu.

- Pobjeda je najvažnija jer liječi sve rane, ali jasno da zadovoljstvo ne bi bilo potpuno kada igra ne bi bila odgovarajuća i prema mojim željama. Što se tiče Osijeka dovoljno je reći da su zasluženo dobili Hajduk i to govori o njihovoj kvaliteti - poručio je trener Modrih.

Modrima je pobjeda u Osijeku potrebna zbog dizanja atmosfere u momčadi.

- Stvar koja u sportu diže atmosferu u ekipi su pobjede i stoga samo o tome razmišljamo uoči Osijeka. Svaki igrač mora prije svega pogledati ispred sebe i počistiti ispred svog praga. Što se tiče nekakvih svađa, ništa od toga nisam vidio, ali možda bi bilo dobro da se malo posvađaju i da iz toga svi zajedno izađemo bolji.

Trener se osvrnuo i na kritike navijača, ali i čelnika kluba.

- Zaslužili smo kritike navijača, Uprave i medija jer nismo u ove dvije utakmice dobili niti odigrali na razini kakvu očekujemo od Dinama. Dinamo mora tražiti bolje i moj cilj je da dobivamo utakmicu tako što svih 90 minuta igramo na visokom nivou, a ne 50 ili 60 minuta. Kazne? Sigurno da postoje instrumenti u mojim rukama, ali u ovom momentu se ne mogu žaliti na pristup radu od strane igrača. Imamo nedostatke, ali vidjeli ste da smo već protiv Černomoreca bolje stajali u obrambenom prekidu nego na Poljudu. Neke stvari se mogu promijeniti brže, a za neke treba vremena, ali radimo na tome da budemo bolji svaki dan - kazao je Ivanković.

Linker
23. rujan 2024 21:59