Damir Krajač / Cropix
PREUZIMANJE VATRENIH

IVANKOVIĆ: 'Moram odbiti Mamića, nemam baš vremena čekati klupu Hrvatske'

Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 28. travanj 2012. 11:54

Mobitel je zazvonio baš kad je Cristiano Ronaldo po drugi put pogađao Bayernovu mrežu. Madridski derbi gledao je i Branko Ivanković u Dammamu, ali to ga nije spriječilo u objavi ekskluzive:

- Definitivno sam odlučio reći NE gazdi svoga kluba Al Dossaryju koji nudi dvogodišnji ugovor, također i zahvaliti Mamiću na eventualnom preuzimanju hrvatske reprezentacije!

- On je zapravo jedini koji brine o hrvatskom nogometu. Gleda unaprijed, razmišlja, stvara, potiče. I što je najvažnije, odlučuje, s tim da je u svakom trenutku te odluke spreman braniti i za njih odgovarati. Zdravko je iznimka koja ne navija da susjedu crkne krava, svjestan da bez jake lige, posebno bez jakog Hajduka, nema ni jakog Dinama. Čast i hvala takvom čovjeku, ali ja zaista ne mogu čekati.

Čekati da se razbistri situacija u Rusanovoj:

- Evidentno je da se izbornik neće birati barem do početka srpnja. Zar dežurati u neizvjesnosti, nakraju možda 'izvisiti’ i što onda!? Ne, ja na to nemam pravo, zbog sebe i svoje obitelji.

Često ponavlja da je Bilićevog nasljednika trebalo pronaći već početkom ožujka:

- Ne shvaćam zašto nije tako? Nije istina da bi se zbog toga reprezentativci pokolebali i podbacili na Euru, ne, njima preokupacija nije šef već nacionalni dres i osobna sudbina, što je posve normalno.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 12:45