VEZNJAK VATRENIH

Ivan Perišić: 'Kloppu ništa ne zamjeram, ali želim igrati i zato ću otići iz Borussije!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 13. studeni 2012. 22:56

Prije Rijeke Vatreni su se okupili u Zagrebu. Ivan Perišić donio je dvojbe i brige iz Dortmunda zbog kojih se našao na udaru zanimanja medija. Djelovao je dosta umorno, kazao je da se nije naspavao, za mladića koji ima jednomjesečnog sina zapravo ništa čudno. Nije skrivao da mu je najveća sreća i utjeha u danima kad je shvatio kako u Borussiji nema perspektive za njega, ne dogodi li se dramatičan preokret. Zato i traži razgovor s trenerom Jürgenom Kloppom, dakako i vodstvom njemačkog prvaka.

- Svi se rotiraju u momčadi samo ja ostajem po strani. Moram biti do kraja profesionalac, izdržati još ovih mjesec dana do završetka polusezone i onda razmotriti najbolju situaciju. Ako ne u Borussiji, ima drugih klubova...- kazao je ofenzivni 23-godišnji veznjak te na upit “Je li odlazak realna opcija”, dodao:

- Ne znam. Ako se nastavi ovako mislim da jest.

Već ove zime?

- Moguće. Ili na ljeto. Želim biti maksimalno strpljiv do prosinca, zatim ozbiljno popričati s njima. Uz ovakvu minutažu ne znam kako mogu napredovati. Prvo trebam gledati sebe, zatim i reprezentaciju; ako ne igram u klubu ne zaslužujem niti mjesto u reprezentaciji u prvih 11. Moram pokušati negdje gdje ću igrati i postati još bolji. Nakon što zabijem gol započnem sljedeću utakmicu, ukoliko to ne ponovim odmah letim van. Nisam dobio kredit kod trenera, a nemam što tražiti objašnjenje. On je faca broj 1 u Njemačkoj, ispred svih ljudi iz Bayerna, ja sam mali kotačić u tome svemu.

Ispada da je još lošije nego lani.

- Otkad sam tamo nisam previše igrao u prvoj postavi. Tako je bilo i prošle godine, samo što su svi očekivali da će u drugoj biti bolje, a to se nije dogodilo.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 17:18