Zeljko Hajdinjak / CROPIX
ZAMJENA ZA PINTA

Ivan Boras za 100.000 eura potpisao za Dinamo, na Kantridi zadovoljni!

Sinoć se dogodio najavljeni potpis ugovora veznjaka Gorana Cvijanovića, koji u Rijeku stiže iz Maribora. Cvijanović je potpisao na jednu plus jednu godinu
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 09. kolovoz 2014. 12:39

Ivan Boras na Kantridu je stigao u “poklon paketu” s Malešom, Tomečakom i Pokrivačem, a imao je tada epitet jednog od boljih desnih bekova u 1. HNL. Kod Matjaža Keka nije se uspio nametnuti, Ivan Tomečak debelo je zabetonirao tu poziciju, pa je Boras bio osuđen na klupu, odnosno tribinu.

Dinamo je još početkom prijelaznog roka, navodno, iskazao interes za Borasa, ali Rijeka je ponudu odbila. Ipak, kako je Leko poslan u Lokomotivu, Mamić je ostao samo na Pintu, te je ponudio 100.000 eura za pričuvnog riječkog desnog beka što je Kantrida ovoga puta prihvatila. Posao bi trebao biti službeno zaključen u sljedećim danima, a Srećko Juričić baca se na posao traženja nove zamjene Ivanu Tomečaku. Boras je tako besplatno došao u Rijeku, skupio mrvice od minutaže da bi otišao za stotinjak tisuća eura. Dobar posao za “bijeli” novčanik.

Inače, već sinoć dogodio se najavljeni potpis ugovora veznjaka Gorana Cvijanovića, koji u Rijeku stiže iz Maribora. Cvijanović je potpisao na jednu plus jednu godinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 17:28