Davor Zunic / CROPIX
KOMEDIJA NA POLJUDU

Ispali Brbić i ostane živ: 'Nitko nije otpisan, oni su svi igrači Hajduka pred transferom'

Piše: Frane VulasObjavljeno: 11. lipanj 2015. 00:07

O potencijalnom transferu Balića u španjolsku Valenciju trener Hajduka Damir Burić je danas gostujući u emisiji "Štoperica" Radio Dalmacije kazao.

- Naše momke moramo čuvati, to je naše zlato. Moramo ih ispolirati do tolikoga sjaja da jednostavno svi budu zadovoljni u slučaju da dođe do toga da jedan igrač mora napustiti klub. Moramo igrača podići na takav nivo da se za njega otimaju i da smo mi ti koji reguliraju koliko, šta i kako – rekao je Burić.

Hajdukova lista igrača koji su na prodaju, odnosno na odlasku i dalje izaziva reakcije. Naravno, najzvučnije ime na listi je dosadašnji kapetan Mario Maloča, ali itekako bode oči što su se na njoj našli i igrači na koje je klupska struka dovela još prije samo godinu dana ili šest mjeseci.

Dakle, igrači su na listi za transfere, prijelazni rok je tek ispred nas, ali što ako se ne prodaju do kraja kolovoza? To pitanje postavili smo predsjedniku uprave Hajduka Marinu Brbiću. Gotovo svi su ugovorno vezani do ljeta 2016.

- Svi su oni igrači Hajduka dok su pod ugovorom s klubom. Trener Burić je odlučio koliko igrača želi voditi na pripreme, želi imati jasnu sliku na koga može računati i treba ga u tome podržati. Neki igrači su izrazili želju za transferom. Svi su oni pod ugovorom, nitko od njih nije otpisan – pojasnio je Brbić. Tko se ne transferira dakle ostaje u Hajduku pa će se potom razgovarati.

Što se tiče treninga igrači koji su se našli na listi još su na odmoru s obzirom da je sezona završila tek prije desetak dana, a nisu u prvom planu. S druge strane za sve će Hajduk primjereno osigurati uvjete za trening dok traju razovori oko njihovih transfera.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 02:27