CROPIX
POTRAGA ZA POJAČANJIMA

AMBICIOZAN PLAN HAJDUKA Na Poljud vraćaju Antu Roguljića i Hrvoja Milića?

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 11. lipanj 2015. 23:07

Ante Roguljić iz Red Bull Salzburga, s posudbe u Lieferingu trebao bi doći u Hajduk, da se pridruži novom mladom valu "bijelih" kao njihov - prirodni član!

Ranije član lokalnog Adriatica, koji nije prešao u Hajduk na poziv iz Poljuda, nego je svojedobno izravno otišao u Red Bull iz Salzburga kao velika zvijezda svoje generacije kadeta/juniora, danas je na korak od povratka pod Marjan, ovaj put doista u - Hajduk. Rado bi nastavio nogometno školovanje u bijelom dresu odakle je izmicao ranijih sezona, spletom okolnosti, rekli bismo.

I to je veliki transfer za Hajduk, po svemu se Red Bull neće odreći Roguljića, ali će ga rado posuditi, bit će to posudba s uvjetima nekog budućeg otkupa ili kad bude kucnuo trenutak preprodaje, svejedno. Dolazak Roguljića u Hajduk bolja je vijest od bilo kakve kupovine nekih igrača s terena HNL-a, baram tako smatramo... Hajduk privodi taj posao kraju, a u Poljudu su istodobno zainteresirani za jednog svog bivšeg juniora, Osječanina Hrvoja Milića!

Nakon putešestvija iz Švedske, pa Istre do ruskog Rostova sad se Hrvoje može vratiti u Hajduk!

"Bijeli" bi mu ponudili maksimalne uvjete, Rostov je u raspadu, ali se za Milića u krugu njegovih menadžera traži i inozemna destinacija, pa tko prije uspije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. rujan 2024 14:08