Davor Zunic / CROPIX
NEMIRI NA KVARNERU

Igrači Hajduka odahnuli tek kad su stigli u Zagreb: 'Ovdje se osjećamo kao kod kuće'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. rujan 2013. 09:08

Nogometaši Hajduka stigli su u svoju staru zagrebačku bazu, hotel Panorama. U utorak im je na programu Kup susret s Kustošijom, iako, tko nakon svega to se događalo u Rijeci uopće razmišlja o Kustošiji. Svi govore o Jadranskom derbiju i posebno o svemu onome što se događalo nakon njega. I polazak prema Zagrebu bio je pod dojmom svih tih događaja, autobus su od Opatije do Grobnika pratila dva policijska vozila s rotirkom; hajdukovci su odahnuli zapravo zapravo tek kad su stigli u Zagreb, u hotel.

Nestao je bilo kakav strah, prije ručka je nekoliko igrača u klupskim trenirkama otišlo na kavu u jedan od okolnih kafića, nikome nije pala ni dlaka s glave.

- Došli smo kući, ovdje nikad nismo imali nikakvih problema. Svi nas znaju, pozdravljaju nas, nikad nijedna provokacija, čak ni šala - kazao je klupski glasnogovornik Ante Bilić.

Dakle Hajduk je nakon Rijeke spas pronašao u - Zagrebu. Kako se vremena mijenjaju... Izjava za medije jučer nije bilo, ali u neformalnim se razgovorima moglo iščitati zadovoljstvo remijem, a posebno igrom Bijelih.

Hajduk se nije raspao nakon Rijekina vodstva. I zabio, nakon još jednog kornera Harisa Bukve. Protiv Dinama je dvaput ubacio iz kuta za dva gola, protiv Rijeke je također njegov ubačaj donio gol. Smješka se i Igor Tudor, ne može sakriti zadovoljstvo...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:28