Srdjan Vrancic / CROPIX
MERCATO NA POLJUDU

Igor Tudor otpisao Nikkija Ahameda, prva želja Hajduka ponovno je - Hrvoje Milić!

Novi reprezentativac Hrvatske nedavno je potvrdio da opcija dolaska u Hajduk postoji, ali odšteta Istri je 350.000 eura, što je Bijelima u ovom trenutku previše
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. lipanj 2013. 23:17

Odlaskom Stojanovića ponovno se otvorila opcija dolaska Hrvoja Milića. Više kao želja Hajduka nego kao realna mogućnost u ovom trenutku, ali Bijeli bi rado vratili na Poljud svog nekadašnjeg igrača. Novi reprezentativac Hrvatske nedavno je potvrdio da opcija dolaska u Hajduk postoji, ali odšteta Istri je 350.000 eura, a pritom Milić ima zanimljivih ponuda iz inozemstva koje su trenutno ipak puno atraktivnije od Hajduka. Bijeli u svakom slučaju žele Milića.

Luka Lučić, još jedan igrač iz omladinske škole Hajduka, potpisao je četverogodišnji ugovor i time dobio mjesto na popisu putnika za slovenske pripreme. Lučić je lijevi bek koji je debi u prvoj momčadi upisao u posljednjem kolu prošle sezone, u dvoboju s Dinamom na Maksimiru.

Nekadašnja nada Chelseaja Nikki Ahamed nije s Bijelima otputovao na pripreme u Sloveniju. Nakon jednotjedne probe Tudor se oprostio sa 22-godišnjim Ahamedom iz Šri Lanke koji se nije uspio nametnuti treneru Bijelih. Na posudbu su otišli Krešo Ljubičić (H. dragovoljac) i Špiro Peričić (Domžale).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 11:36