Nenad Dugi / CROPIX
STRAH OD ŠPIJUNA

Igor Štimac zna sastav za Makedoniju, Jose Mourinho u petak stiže privatnim avionom

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. rujan 2012. 11:15

Hrvatska je u srijedu navečer trenirala u Maksimiru, igrači su isprobali travnjak, a Igor Štimac uglazbiljivao postavu za Makedoniju. Na treningu to je bila formacija 4-2-3-1: Pletikosa - Srna, Ćorluka, Šimunić, Strinić - Vukojević, Rakitić - Eduardo, Modrić, Perišić - Mandžukić.

Dok je izbornik tesao prvenstveno ofenzivne akcije i tražio da igrači što odlučnije pucaju, iako ni obrana nije bila bez posla s Kranjčarom, Olićem, Kalinićem i Vukušićem, zaštitari su dobili zadatak da dobro zatvore stadion kako promatrači ne bi štogod vidjeli. Ili sastav, ili izvođenje slobodnih udaraca, odnosno kornera. Iz ponekih maksimirskih pukotina virile su neke glave, je li među njima bio i kakav špijun Makedonaca? Tko bi ga znao.

Sutra će mnogo veća gužva biti u loži nego na tribinama. Uz najavljeni dolazak na utakmicu Josea Mourinha stigli su i detalji. Trener Reala slijeće u petak privatnim avionom madridskog kluba. Kada će točno aterirati na Pleso u Rusanovoj još ne znaju, tu informaciju čekaju. Kao i hoće li otići odmah nakon susreta ili prenoćiti u Zagrebu. Prema protokolu pokraj Šukera, Vrbanovića, Mamića, dakako i Mourinha, u prvom redu svečane lože će sjediti i Željko Jovanović, ministar obrazovanja, znanosti i sporta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 15:44