Goran Mehkek / Cropix
IMAJU MOTIVA NAPRETEK

Ibanez: Moramo uzeti bod Lyonu i demantirati sve priče o najlošijoj momčadi LP-a

Ostavit ćemo ostaviti srce na terenu, izvući tu snagu negdje iz pete i napraviti neki rezultat. Da ne vjerujem da može nešto napraviti, ne bih niti igrao - kaže Vrsaljko
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. prosinac 2011. 18:54

Glavno je pitanje prije Lyona: može li Dinamo, koji zadnjih tjedana diše na aparatima, pobijediti samoga sebe, uhvatiti dah i odigrati jednu vrhunsku utakmicu? Nakon Reala, Intera, Cibalije, teško je očekivati, ali možda je ipak moguće.

- Vjerujem da hoćemo, da ćemo ostaviti srce na terenu, izvući tu snagu negdje iz pete i napraviti neki rezultat. Da ne vjerujem da može nešto napraviti, ne bih niti igrao. Znam da će biti teško, no mi to možemo. Ne mislim čak da smo toliko pali u formi, ne može se tvrditi da smo fizički i psihički potpuno na dnu, siguran sam da možemo istrčati tih 90 minuta. Bilo je puno utakmica tijekom sezone i logično je da sad nismo na najvišoj razini, ali kažem, protiv Lyona će to biti nevažno, svu snagu koja nam je još ostala potrošit ćemo, pa što bude - siguran je Šime Vrsaljko, koji od Lige prvaka ove godine nije mnogo odigrao, zbog ozljeda i(li) crvenog kartona propustio je čak četiri utakmice.

Luis Ibanez se također nada u dobro izdanje za kraj.

- Možemo iznenaditi, čak i pobijediti, zašto ne? Normalno je da smo umorni, puno je utakmica iza nas, duga je sezona. Nemojmo ovu utakmicu uspoređivati s HNL-om i zadnje dvije utakmice u Zaprešiću i Vinkovcima, to su dva natjecanja. Podsvjesno se u prvenstvu čovjek opusti kad ima takvu prednost, ali u Ligi prvaka imamo sigurno još motiva. Hoćemo barem bod, želimo demantirati bilo kakve priče o najlošijoj momčadi Lige prvaka. Ne bismo se htjeli od elite oprostiti s tako lošim dojmom - kaže Ibanez koji se slaže da nijednu utakmicu od prijašnjih pet Dinamo nije dočekivao u tako teškoj situaciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 12:24