Drago Sopta/Cropix
SPORAZUMNI RASKID

Cufre više nije član Dinama! Razlozi? Kritiziranje Jurčića, pozdravljanje navijača...

U klubu nisu olako prešli preko njegova nedavnog medijskog istupa u kojem je drvljem i kamenjem išao na trenera Jurčića i načina na koji ovaj vodi Dinamo
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 07. prosinac 2011. 16:52

Leandro Cufre više nije igrač Dinama! U srijedu je dogovorio sporazumni raskid ugovora odgledao sada već bivše suigrače u utakmici protiv Lyona i krenuo pakirati stvari...

Iako je u svibnju stavio autogram na dvogodišnji ugovor s Dinamom, odlazak Leandra Cufrea uopće nije neočekivan. Kada bolje razmislimo, iznenađenje bi bilo da se nakon zimske pauze uprizorio na prozivci u Maksimiru.

Jer, osim što je u ovoj polusezoni češće bio u klupskoj ambulanti nego na treningu, u klubu nisu olako prešli preko njegova nedavnog medijskog istupa u kojem je drvljem i kamenjem išao na trenera Jurčića i načina na koji ovaj vodi Dinamo.

Iako su Jurčić i Cufre njegovali poseban odnos tijekom Krunina prvog mandata na klupi Dinama, s vremenom su niti povjerenja i međusobnog uvažavanja negdje popucale...

Drugi 'grijeh' Leandra Cufrea zbog kojeg se u klubu i nisu nešto pretjerano trudili da ga zadrže svakako je njegovo odnos s navijačima. Naime, Argentinac se nije podredio stavu svlačionice da navijači sa sjeverne tribine ne zaslužuju pozdrave nakon utakmice kao kaznu na silne uvrede na račun vodstva kluba.

Iako diskretno, Cufre je redovito mahnuo sjevernoj tribini u znak poštovanja, a takav odnos prema navijačima nagrađen je na utakmici u Zaprešiću kada su BBB većinu drugoga djela skandirali u njegovu čast.

Odlazak iz Dinama ne znači i prekid karijere za Leandra Cufrea. Nakon kraćeg odmora u rodnoj Argentini, Cufre bi karijeru trebao nastaviti negdje u Meksiku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 14:37