CROPIX
ŠOKIRAO RUSANOVU

I u HNS-u ogorčeni ispadom Zdravka Mamića: 'Protiv njega će biti podnesena prijava'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. ožujak 2013. 15:31

Izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić, gostovao je u jutarnjoj radijskoj emisiji na Soundset Plavom, a glavna meta ponovno mu je bio ministar sporta i obrazovanja, Željko Jovanović.

- Jovanović je čovjek koji mrzi sve hrvatsko, čovjek koji je Srbin ne može voditi najvažniji resor u Republici Hrvatskoj. On je uvreda za hrvatski mozak, on je hrvatomrzac. Kod njega ne vidite osmijeh nego očnjake iz kojih izlazi krv - kazao je Mamić.

Nakon izjave Izvršnog predsjednika Dinama, oštro je reagirao i HNS koji se ogradio od takvog mišljenja te je najavio kako će protiv Mamića biti podnesena prijava radi pokretanja disciplinskog postupka.

PRIOPĆENJE

Priopćenje za medije vezano za izjave gospodina Zdravka Mamića, člana IO-a HNS-a, izrečene u intervjuu za Soundset radio.

Hrvatski nogometni savez smatra kako svaki sportski djelatnik treba odgovarati kao pojedinac za svoje riječi i djela, pa se stoga moramo ograditi od posljednje izjave gospodina Zdravka Mamića za Soundset radio. Hrvatski nogometni savez smatra izjave člana Izvršnog odbora HNS-a gospodina Zdravka Mamića neprihvatljivima, a takav način komunikacije neprimjerenim. Kao član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, gospodin Zdravko Mamić, kao i svi nogometni djelatnici, dužan je poštivati odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika. Budući da je gospodin Mamić svojom izjavom povrijedio spomenuti Kodeks, protiv njega će biti podnesena prijava radi pokretanja disciplinskog postupka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 06:07