Ante Baranić/CROPIX
PALA PRVA OSTAVKA

Doktor reprezentacije odlazi zbog Mamića: 'Dosta mi je divljačkog ponašanja!'

Ne mogu ostati u organizaciji kojom na razne načine drma 'gospodin' poput Mamića, od čijih se šovinističkih istupa najenergičnije ograđujem - rekao je dr. Srića
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 16. ožujak 2013. 09:09

Nakon jučerašnjih događanja vezana uz Zdravka Mamića, oglasio se i dr. Saša Srića, liječnik mladih nacionalnih selekcija:

- Devet godina sam ponosan i sretan sudjelovao u programima i akcijama naših omladinskih uzrasta, bio na usluzi izbornicima, trenerima te napose igračima, radeći pun ljubavi i volje. Volonterski dakako. Međutim, sada podnosim neopozivu ostavku na tu dužnost. Žao mi je što više neću surađivati s divnim ljudima i pravim sportskim djelatnicima Zorislavom Srebrićem, Martinom Novoselcem, Brankom Kajfešom... No, ne mogu ostati u organizaciji kojom na razne načine drma 'gospodin' poput Zdravka Mamića, od čijih se šovinističkih, rasističkih i netolerantnih istupa najenergičnije ograđujem. Zgrožen sam govorom mržnje namijenjenom resornom ministru Željku Jovanoviću. To sramotno, divljačko ponašanje, vjerojatno inicirano strahom od sportske inspekcije, definitivno me tjera iz nogometa; odlazim uzdignuta čela!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 15:27