Joško Ponoš / Cropix
BILIĆ OSTAJE DO BRAZILA

I HNS uz izbornika: 'Bilić je nogometni Isus, kad je već bio sahranjen, on je - uskrsnuo!'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. studeni 2011. 16:32

Slaven Bilić sav je ovih dana bio u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, detaljno se pripremao, svjedoci tvrde i srčano borio u Bruxellesu za hrvatske interese, sve što je i kako jučer govorio na press konferenciji upućuje na zaključak kako se vidi u tim kvalifikacijama, da ga već sada izuzetno inspiriraju. Skupina je doista stvorena za one koji se ne boje izazova i velike scene.

Nedavno je javno kazao “dobro mi je i ostanak je moguć”, a prekjučer nam je jedan od vodećih ljudi Saveza, malo se i zaigravši, ustvrdio “ Bilić je nogometni Isus, nakon svih muka i kad je već bio sahranjen, on je - uskrsnuo! Sad opet vodi glavnu riječ”.

Ta strana priče sugerira da nakon Eura nećemo morati tražiti izbornika. No, istodobno engleski The Sun, čiji je autor Anthony Kastrinakis, u bliskim relacijama s Bilićem, nedavno ga je praktično - ponudio na tržištu Premier ligi. Uz naglasak kako je vrijeme da Hrvatsku zamijeni Engleskom.

Zaključujemo, Bilić radi kao da će ostati izbornik do Brazila, a istovremeno priprema teren i za mogući odlazak. Što je normalno jer ugovor mu istječe i mora misliti na budućnost. Gdje će ona biti zasad ne bismo stavili ruku u vatru. Najviše će se pitati Bilića, mnogo toga i Zdravka Mamića, bitan je dakako i rezultat na EP-u. Iako je ozbiljna opcija da nastavi s Modrićem i društvom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. rujan 2024 11:56