Goran Mehkek / Cropix
RAMOS ODLAZI

Ukrajinski portali se raspisali - Slaven Bilić na zimu preuzima Kalinićev i Strinićev Dnjipro

Ako je ranije odbio ponude iz puno atraktivnijih nogometnih liga, teško će pristati otići u Ukrajinu samo nekoliko mjeseci uoči Eura
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2011. 21:49

Ukrajinski novinari i portali naveliko su se raspisali kako će Slaven Bilić od zime preuzeti Dnjipro. Klub za koji nastupaju Nikola Kalinić i Ivan Strinić trenutačno je na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, ali s ogromnim zaostatkom za trećim Metalistom. Bogate vlasnike očito takava pozicija ne zadovoljava, tako da će trener Juande Ramos morati brzo spakirati kofere.

- U ovom trenutku imamo trenera Ramosa pod ugovorom. No, ako se serija loših rezultat nastavi, naravno da ćemo morati napraviti neke promjene. Jedino u tom slučaju će Slaven Bilić biti jedan od kandidata - rekao je predsjednik Dnjipra Andrej Stetsenko.

Bilić bi, ako nekim čudom završi u Ukrajinu, paralelno vodio klub i reprezentaciju. Međutim, takav rasplet će teško blagosloviti i HNS, ali i naš izbornik. Ako je ranije odbio ponude iz puno atraktivnijih nogometnih liga, teško će pristati otići u Ukrajinu samo nekoliko mjeseci uoči Eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 00:27