GDJE ĆE SE SPAVATI?

HNS rezervirao 3 kampa! Prva opcija Šahtarova 'Kirša', ali problem su četiri zvjezdice!

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. studeni 2011. 18:31

HNS je rezervirao tri kampa za Europsko prvenstvo, konačnu odluku donijet će nakon ždrijeba 2. prosinca u Kijevu, nije posve isključena niti neka četvrta destinacija. Kako su Turci tretirali utakmice s nama potvrđuje da su već 'bukirali’ Kiršu, dom Šahtara iz Donjecka, i prije play-offa. No, Srna, Olić i kolege pokvarili su im planove, pa je Kirša ponuđena - Vatrenima.

- Izabrat ćemo lokaciju u zemlji u kojoj igramo skupinu. Ako to bude Ukrajina, Kirša je prva opcija. Kamp je izvrstan, iako ima hotel s četiri a ne pet zvjezdica. No, svi ostali sadržaji su vrhunski. U Donjecku bismo dobili i podršku domaćih navijača, ako nam rival ne bude Ukrajina. Njih ne bih volio - rekao je Zorislav Srebrić.

Ipak, upadnu li Kockasti u shemu da dvaput igraju u Kijevu, ne treba zanemariti mogućnost da se odabere jedna od tamošnjih 4-5 varijanti.

Osim Kirše u Poljskoj su rezervirani hotel Monopol u Wroclawu s terenom u osam kilometara udaljenoj Trzebnici, čija delegacija, kaže Srebrić “ovaj tjedan dolazi na razgovore u Zagreb”, te hotel Olandia 69 kilometara od Poznana u mjestu Kwilcz.

Monopol je smješten u gradskom području, dok je Olandia baš kamp. Za sat i 15 minuta iz njega se autobusom stiže do stadiona u Poznanu na kojem će se igrati utakmice. U blizini se nalazi i hotel Palace.

KAMP KIRŠA

Related content

Dom moćnog Šahtara, super funkcionalan kamp u Donjecku sa sjajnim mogućnostima

HOTEL MONOPOL WROCLAW

Related content

Zadnje s bogatom lepezom sadržaja s terenom za trenng u Trzebnici, osam kilometara od Wroclawa

HOTEL OLANDIA KWILCZ

Related content

Nalazi se 69 kilometara od Poznana, vrhunsko zadnje okruženo jezerima i ostalim ljepotama prirode

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 20:32