Jadran Babić / Cropix
SPLITSKE BIZARNOSTI

HEP zamalo isključio struju, stigao i Svagušin račun za Srnin dres od 300.000 kuna!

Tu su bizarna dogovanja poput onoga iz vremena Svaguše koji je u ime Hajduka darovao humanitarnoj zakladi 'Vatreno srce' 300.000 kuna, ali novac nikad nije uplatio
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 04. svibanj 2012. 17:24

Stoput smo već napisali da financijskim problemima Hajduka nema kraja, ali nažalost evo prilike i za sto prvi. Hajduk je u četvrtak, naime, zamalo ostao bez električne energije. Djelatnici HEP-a došli su na Poljud isključiti struju jer splitski klub duguje 300.000 kuna.

Bila je to dramatična situacija, dvojica djelatnika HEP-a imali su nalog da 'precvikaju' kabele. Nastala je panika kad su se 'hepovci' pojavili na glavnoj porti, pozvani su hitno na sastanak na drugi kat, počeli su raditi telefoni. Hajduk se kao obično spasio u zadnji čas. Ne, nisu platili račun nego su postigli dogovor oko nove odgode. Dobili su rok od 20 dana da plate zaostale rate pa nije isključeno da se ova priča aktualizira kad rok istekne...

Novca nema niotkud, a Hajduku stalno dolaze na naplatu novi računi. Ima tu i bizarnih dogovanja poput onoga iz vremena bivšeg predsjednika Joška Svaguše koji je u ime Hajduka darovao humanitarnoj zakladi 'Vatreno srce' 300.000 kuna, ali novac nikad nije uplatio. Svaguša je licitirao za dres kapetana 'vatrenih' Darija Srne.

Hajduk živi na odgodu i stalno je pod prijetnjom da mu se blokira račun ili da ga se otjera u stečaj. To se vjerojatno nikad neće dogoditi jer poznato je da „Hajduk živi vječno“, ali sad je situacija postala tragikomična.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 09:06