Zagreb, 241010.Utakmica prve HNL.Dinamo - Sibenik.Na slici: Vjekoslav Lokica i Vahid Halihodzic.Foto: Marko Miscevic / CROPIX
 Marko Miscevic / CROPIX
POBJEDA SE PIŠE

Halilhodžić: Dojam nije toliko loš; Lokica o vrijeđanju sudaca: Ne sjećam se toga!

Činjenica je da je osječki sudac Vučemilović jučer bio neuvjerljiv, no ponekad se činila i grotesknom nevjerojatna poplava emocija šibenskog stratega.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2010. 23:17

Dugo se činilo da će Šibenik odoljeti jalovom Dinamu, međutim gosti iz Krešimirova grada na kraju su ipak pokleknuli.Modrima je trebalo punih 68 minuta da svladaju goste.

- Znali smo da će gosti biti zatvoreni. Mi smo, međutim, bili strpljivi i na koncu smo dali pogodak, što je ipak najvažnije - komentirao je Vahid Halilhodžić.

- Bila je to solidna partija s mnogo sitnih pasova, kombinatorike s kojom smo katkad i pretjerali. Činjenica je da se ponovno javlja problem efikasnosti, ali kada momčad stvara prilike, onda dojam ne može biti pretjerano loš.

- Osjeća se umor i igranje na tri kolosijeka, stoga je trpio i rezultat - nije zaboravio istaknuti Vaha.

- Pokušali smo tom zatvorenom varijantom prisiliti Dinamo da postane nervozan. No, Dinamo je bolji, kvalitetniji i čestitam mu. Ali, volio bih vidjeti potezanje Alispahića, jer koliko smo mi na klupi vidjeli bio je srušen s dvije ruke. Iako, doduše, ne mogu reći je li se taj prekršaj dogodio unutar ili izvan 16 metara - komentirao je suđenje gostujući trener Vjekoslav Lokica koji je cijeli susret u Maksimiru vodio žučnu raspravu sa sucima.

Osječki sudac Vučemilović jučer bio neuvjerljiv, no ponekad se činila i grotesknom nevjerojatna poplava emocija šibenskog stratega. Pogotovo je upečatljiva situacija iz 38. minute kada je Maksimirom nakon žutog kartona Tokiću zbog prigovora zazvonilo “ovo je sramota”, da bi samo trenutak kasnije Lokica uputio pogled prema zapadnoj loži te izustio sočnu i neprimjerenu psovku. Onu s majkom...

- Ja se doista ne sjećam toga - zaključio je trener nakon desetak sekundi muka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 06:45