NEKI NOVI HAJDUK

Hajdukovci uoči dolaska Makedonaca: 'Brzi smo, mladi, prodorni i željni nadigravanja!'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. srpanj 2013. 15:25

Dvostruki strijelac iz Zadra Tomislav Kiš tijekom priprema je skrenuo pozornost na sebe kao igrač koji je klasični realizator, ono što je nedostajalo „bijelima“. Začin u vrhu napada. Od igrača koji je bio „sumnjivo lice“ i jedan od onih koji je spreman za posudbu prometnuo se u prvog napadača.

- Nadam se da ću ostati što dulje na toj poziciji napadača. Ja sam klasična špica, živim za situacije da zabijem zgoditak. Nadam se da će ih biti još i više. Dobro smo se pripremili, trener mi je dao punu minutažu i nadam se da sam opravdao povjerenje. Hvalili su me i prije, ali sada je neka druga priča, nova sezona – kaže Kiš.

Slična je razmišljanja bio i Mario Pašalić mladi veznjak koji je iskoristio svoju priliku na bočnim pozicijama. S obzirom da dobro igra sa obje noge sasvi je logično da je iskoristiv na obje bočne pozicije.

- Sviđa mi se kako igra ovaj Hajduk, lijepo, tehnički dotjerano od noge. Brzi smo prodorni i mladi, željni nadigravanja. Dobro smo iskoristili svoju priliku i vjerujem da možemo tako i dalje iako nas ne treba dizati u nebo, trebamo biti čvrsto na zemlji i polako odrađivati jednu po jednu zadaću – kaže Pašalić.

Oba su mladića okrenuta prema Turnovu za kojega tek slijedi detaljna priprema, no slažu se da su Makedonci momčad koju se ne smije potcjeniti i kako bi se na Poljudu trebalo odigrati maksimalno snažno od početka kako bi se razriješilo pitanje prolaza u treći krug Europske lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 19:43