novosti.rs
NOVO IME NA POLJUDU

Hajduk potpisao Gorana Galešića, veznjaka koji je bio u Sloveniji, Belgiji, Partizanu...

Hajduk mi je bio suđen, tu sam iz trećeg pokušaja, sretan sam i jedva čekam da počne prvenstvo da se nametnem treneru - rekao je Galešić
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 14. lipanj 2013. 15:11

Goran Galešić 24-godišnji veznjak novi je igrač Hajduka, vjernost splitskom klubu potpisao je na dvije plus jednu godinu. Prve profesionalne ugovore s Hajdukom potpisali su stoper Špiro Peričić i desni bočni Dino Mikanović.

- Galešić je igrač koji je želja kluba već dvije sezone, a sada je konačno dogovorena suradnja. Peričić i Mikanović su zaslužili ugovor, koji se uklapa u naš zacrtani put - kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

- Hajduk mi je bio suđen, tu sam iz trećeg pokušaja, sretan sam i jedva čekam da počne prvenstvo da se nametnem treneru. Hajduk je veliki klub, prije svega zbog navijača. Stvaraju posebnu atmosferu, uvijek su uz ekipu, osjećaju njen puls i to je veliki plus Hajduka kao kluba - kazao je Galešića, koji je karijeru započeo u Borcu iz Banja Luke, zatim s 18 otišao u Hit Goricu iz Slovenije, pa pet mjeseci bio u Partizanu, no nije igrao jer nisam dobio certifikat. Pa ponovno Hit Gorica, belgijski Beerschot, pa Koper.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:34