Vladimir Dugandzic / CROPIX
TURCI GA ŽELE

Hajduk ostaje bez veznjaka: Sušić odlazi u Genclerbirligi za 2 milijuna eura?!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 22. srpanj 2014. 21:57

Tino Sven Sušić seli u turski Gencelerbirligi, cijena se kreće oko dva milijuna eura, najavljuju turski mediji?! Dobar glas se daleko čuje, igra na Mundijalu, nastup za Bosnu i Hercegovinu i – Tino Sušić je na meti Genclerbirligija iz Ankare.

Turci, dakle, razmišljaju o Tinu Sušiću.

Zasad još to nije doprlo do predsjednika Hajduka Marina Brbića, nema ništa službeno, a to je za Brbića zakon. Što će komentirati rekla-kazala. Ali tisak prvo turski, pa potom iz susjedne Bosne i Hercegovine, svi vide Sušića kao potencijalnog nogometaša turske SuperLig i stavljaju ga zasad u – Genclerbirligi.

No, osim glasina, još ništa konkretno.

Zasad je Hajdukov mercato – stand by. Osim prodaje Franka Andrijaševića u Dinamo, o čemu se govorilo i na subotnjoj Skupštini, pro et contra.

Svi ostali zahvati su na čekanju, Hajduku je bitno da dođe što dalje na euro-sceni, a onda će u kolovozu živnuti tržište.

S jedne strane je najava da strani klubovi gledaju Nikolu Vlašića, ali u projektu obitelji Vlašić prodaja Niksija je – niks, ne dolazi u obzir iduće dvije sezone. Naprotiv, dvije su godine već da je Sušić u Hajduku, podigla mu se cijena, znatno je napredovao, reprezentativac BiH prema najavama postiže cijenu od dva milijuna eura.

To bi Turci mogli platiti. I to bi u Poljudu kazali da je dobar posao. Iz Male Azije na sva zvona se najavljuje interes Genclerbirligija...

A Ivan Tomičić bi mogao biti posuđen – Mantovi, ideja se rodila, u trećoj ligi Italije trener je hajdukovac Ivan Jurić, pa bi mogao preuzeti darovitog hajdukovca na "služenje posudbenog roka". O tome se pričalo, još nema potvrde.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. listopad 2024 18:27