DARIO KREŠIĆ

'Grci su nabrijani i žele izravno na europsku smotru. U Ateni vas čeka pakao!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. listopad 2011. 00:00

Dario Krešić (27) odlično brani u PAOK-u. Nezamjenjiv je na vratima, grčke kolege sipaju samo pohvale na njegov račun, hvale ga i tamošnji stručnjaci. Bivši mladi reprezentativac Hrvatske u svim kategorijama, od U-15 do U-21, ipak nije u fokusu izbornika Slavena Bilića. Tko zna, možda će jednom i biti.

- Ah, ni sam ne znam. Jasno da mi je golema želja braniti za A selekciju, ali nekako mi se čini da godine prolaze. Je li me netko iz stručnog stožera pogledao na kojoj utakmici Europske lige ili u grčkom prvenstvu? Iskreno, ne znam - kaže nam Krešić.

U PAOK-u igraju tri grčka reprezentativca, Giorgios Fotakis, Dimitrios Salpigidis i Staphenos Athanasiadis.

- Prema onome što čujem sva trojica bit će u udarnoj jedanaestorici Grčke! Mislim da će napadački dvojac biti Salpigidis - Athanasiadis. Izbornik Santos želi da protiv Hrvatske u Ateni igra uigrani par napadača - priča Krešić.

Govori Krešić kako je u grčkom medijima već počela velika najava utakmice u Ateni, kako se dižu tenzije.

- Biti će pakleno u Ateni. Cijela atmosfera oko te utakmice baš je nabrijana, Grci žele izravno na Euro, igraju kod kuće i drže da takvu priliku ne smiju propustiti. Uzdaju se u pomoć s tribina. Vjerujem u našu reprezentaciju, vjerujem da će iz Atene vratiti neporažena, čak vjerujem da može uzeti sva tri boda. Međutim, oni koji budu na toj utakmici na Karaiskakisu, doživjet će pakao na zemlji - zaključio je Krešić.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 02:31