Zagreb, 260910.Stadion Kranjceviceva.Nogometna utakmica 1. HNL 9. kolo Zagreb - Rijeka.Na slici: slavlje Ivana Krstanovica nakon gola.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX
PRIJELAZNI ROK

Grbić se iz Međugorja vratio neobavljena posla, Medić za Krstanovića traži 700.000 eura

Piše: Mario VelićObjavljeno: 29. siječanj 2011. 22:44

Predsjednik Hajduka Josip Grbić otišao je u Međugorje po Zagrebova napadača Ivana Krstanovića sa zadaćom da privoliti Zagrebova predsjednika Dražena Medića da za neku razumnu svotu pusti svog igrača.

I tu je nastao problem. Medić se postavio tvrdo; Krstanović košta milijun eura! Zna on da je Hajdukov bankovni račun nakon prodaje Ibričića i Strinića prilično pun te se nada da bi ga on mogao znatno olakšati. U prilog mu ide Hajdukov interes za koji se zna odavno te činjenica da se približava kraj prijelaznog roka, kao i to da nisu doveli nijedno zvučnije pojačanje. Medić je spreman na pregovore, no prema informacijama koje smo dobili, neće ići ispod 700 tisuća eura. Pregovori su potrajali, do kasnih večernjih sati nisu stigle vijesti jesu li, ili bi uopće mogli biti uspješno okončani.

Tako su se Hajdukov predsjednik i šef Škole Matković otišli neobavljena posla te s malim izgledima da bi transfer danas ili sutra, dok još traje prijelazni rok, mogli realizirati. Nije, doduše, isključena mogućnost daljnjih razgovora. Zagrebu dolazi argentinski napadač Franco Chiavarini i Pjesnici bi zahvaljujući njemu odlazak Krstanovića znatno lakše podnijeli.

Predsjednik Hajduka Josip Grbić nije nam želio potvrditi interes.

- Krstanović? Nismo uopće o njemu pričali - kratko je kazao Grbić.

Štoviše, dodao je kako Hajduku možda sada i nisu potrebna brojna pojačanja. Strinića je zamijenio Barišić iz Širokog Brijega.

- Po meni imamo jako dobru momčad i možemo se boriti za prvo mjesto - zaključuje Grbić.

No pričekajmo još danas i sutra, Hajduk nakon silnih odlazaka praktički mora dovesti neko zvučno ime. Od Bartulovića neće biti ništa, otpao je i Mate Bilić, ranije Križanac, možda je Krstanović ostao jedina opcija Bijelih.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:36