RASPRODAJA NA POLJUDU

Goran Blažević bi ipak mogao put Poljske! Wisla iz Krakova Hajduku nudi 500.000 eura!

Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 30. svibanj 2012. 21:32

Temelj plana vraćanja kredita koji Hajduk namjerava podići kako bi izašao iz duboke krize je prodaja igrača. Odavno su prvi na listi za odlazak Ante Vukušić i Anas Sharbini, procijenjeni kao najveće Hajdukovo blago, ali nisu jedini koji bi mogli napustiti Poljud.

Štoviše, s obzirom na situaciju, Bijeli su spremni na prodaju gotovo svakog igrača za kojeg dobiju ozbiljniji upit ili ponudu, pa čak i onih koji su tek došli na Poljud. Poput vratara Gorana Blaževića, reprezentativca koji je u utorak doznao da neće na Euro, ali bi uskoro mogao na dulje vrijeme u Poljsku. Za njega je zainteresirana Wisla iz Krakova, klub koji je Blaževića htio angažirati još prije dvije godine, ali ispriječila se visoka odšteta koju je tražio njegov tadašnji klub Šibenik.

Na Poljudu zasad o mogućem transferu nema ni riječi, a neće je ni biti dok službena ponuda ne dođe u klub. Blažević je s Bijelima potpisao četverogodišnji ugovor za 60 tisuća eura po sezoni, a u Wisli bi sigurno zarađivao znatno više i redovitije nego na Poljudu i Šubićevcu gdje je mjesecima bio bez ikakvih primanja . Stoga ne bi imao ništa protiv da se nakon pola godine u Hajduku okuša u inozemstvu i to u ligi koja iz godine u godinu napreduje i zasigurno je kvalitetnija od HNL-a.

Hajduk čeka da se Wisla javi sa službenom ponudom, pokušat će Bijeli izvući što veću odštetu, a pretpostavka je da bi ih zadovoljilo oko 500 tisuća eura. Također, Hajduk prema Blaževiću ima određena dugovanja što bi također moglo utjecati na ukupan iznos odštete.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 02:06