Nenad Dugi/CROPIX
PROMJENE NA POLJUDU

Anas ostaje u Hajduku, Ahmad odlazi, Stojanović novi lijevi bek, a Jovanović stoper?

Danijel Stojanović (28), nekoć lijevi bek Zrinjskog, a protekle dvije sezone igrač portugalskog prvoligaša Nacionala jučer je u Splitu razgovarao s Milom Nižetićem
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. lipanj 2012. 18:01

Danas na Poljud stižu braća Sharbini. Na pomolu je dogovor glede budućnosti Anasa i Ahmada, igrača koji imaju ugovor s Bijelima do ljeta 2013. godine, ali ne nalaze se na pripremama Bijelih. Anas ima dvije opcije dogovora. Prva je manje izgledna, a odnosi se na realizaciju transfera u inozemstvo. Ukoliko se ta opcija ne ostvari, ide se na drugu kombinaciju, a to je produljenje ugovora za još jednu godinu i njegovo priključivanje pripremama u Njemačkoj.

Bude li sve prema planu, bude li išlo prema realnom tijeku zbivanja, Anas se u srijedu uključuje u pripreme Bijelih u Njemačkoj. S momčadi nije trenirao već dva i pol mjeseca, sigurno se zaželio momčadskog duha nakon što je samostalno radio na Grobniku.

Kamo će Ahmad, ne zna se točno. Postoje razne kombinacije, a najčešće se spominju Rijeka i Istra. No, u svakom slučaju, Ahmad na Poljud danas dolazi s jasnim ciljem definiranja raskida ugovora na čemu se, uostalom, radi već nekoliko tjedana.

Danijel Stojanović (28), nekoć lijevi bek Zrinjskog, a protekle dvije sezone igrač portugalskog prvoligaša Nacionala jučer je u Splitu razgovarao s Milom Nižetićem, sportskim direktorom Hajduka. Stojanović ima mogućnost raskida ugovora s Nacionalom, jer nije se naigrao u portugalskom klubu protekle sezone. U Hajduk bi mogao doći kao slobodan igrač i to je opcija koja se Bijelima jako dopada. Z

Drugi igrač za lijevu stranu je Milan Jovanović (29) stoper Spartaka iz Nalčika i igrač reprezentacije Crne Gore. Jovanović je želja Hajduka, ali još nema pouzdanih informacija u kojoj su fazi razgovori glede dolaska 187 cm visokog obrambenog igrača.

Linker
21. rujan 2024 04:55