KAUBOJI ISPALI IZ SEDLA

Goluža: Suci su nas uništili; Balić: Gadi mi se ovo, majke mi, hvala ovim 'inženjerima'!

Moram reći i da sam jako nezadovoljan suđenjem. Kada god smo imali neku priliku priključiti se, suci nam to nisu dopustili. Danci su imali veliki vjetar u leđa, kaže Goluža
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2011. 23:41

- Igrali smo prvo poluvrijeme jako dobro. U drugom poluvremenu smo izgubili utakmicu već na početku, jer s igračem više nismo zabili, mislim, tri napada. Drugo, nismo imali nikakvu potporu golmana. Osim toga, moram reći i da sam jako nezadovoljan suđenjem. Kada god smo imali neku priliku priključiti se, suci nam to nisu dopustili. Danci su imali veliki vjetar u leđa – izjavio je izbornik Hrvatske Slavko Goluža.

O Ivanu Baliću je Goluža napomenuo:

- Ivano je napravio nekoliko pogrešaka i zato sam ga držao na klupi. Isto je bilo i s Lackovićem.

Mirko Šego kao da nije mogoa vjerovati kako su Kauboji večeras 'ispali iz sedla'

- Ne mogu vjerovat da se ovakav dan može desititi. Prvo Mirko, pa ja... Tužan sam i razočaran, nema šanse da smo mogli parirati Dancima s naše dvije obrane do 54. minute. Da smo mi nešto obranili bila bi skroz druga utakmica. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo, čisti užas!

Ivano Balić također je bio šokiran razvojem događanja na parketu:

- Jel sad to najvažnije zašto ja nisan igra drugo poluvrijeme? Zašto je to važno?Zato što nije uobičajeno da najvažniji igrač sjedi na klupi u ovako važnoj utakmici.

- Na početku drugog poluvremena napravio sam dvije pogreške, ušao je Domagoj i odigrao korektno. Možda sam mogao ući pred kraj, ali kad su se Danci odvojili na 5-6 golova razlike to je bilo to... Da smo imali malo pomoći od golmana mogli smo bolje proći, ali nisu samo oni krivi, i obrana je bila slaba i napad je kriv šta smo izgubili neke lopte i imali loše šuteve šta su oni pretvarali u kontre i lake golove. Njima je sve što su šutirali ušlo u gol. Imali su dan.

Šta se dogodilo u drugom poluvremenu?

- Da ona dva nisu natezali u prvome poluvremenu mi bi vodili s 3-4 gola razlike. Gadi mi se ovo više, majke mi, ide mi na živce igrat ovaj rukomet kad ti dva čovjeka sve odlučuju. Ispada da smo odigrali katastrofalno, ali ovih pet razlike su donijela dva gospodina iz Francuske...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 03:35